• 6 Μαΐου 2024,

Και δέκα Κούγιες να προσλάβει ο Λιγνάδης δεν γλυτώνει

 Και δέκα Κούγιες να προσλάβει ο Λιγνάδης δεν γλυτώνει

Είναι αλήθεια ότι ο γνωστός ηθοποιός – σκηνοθέτης έχει προσλάβει δύο πολύ καλούς και ικανούς δικηγόρους για να χτίσει την υπερασπιστική του γραμμή αλλά δύσκολα θα καταφέρει να πείσει ότι δεν έχει καμία σχέση με όλα αυτά για τα οποία τον κατηγορούν.

Οι καταγγελίες είναι συγκεκριμένες , έχουν κατατεθεί μηνύσεις και τα πράγματα είναι πολύ σοβαρά αφού αποδεικνύεται ότι όλοι γνωρίζανε αλλά κανείς δεν τολμούσε να μιλήσει.

Έστω και μετά από τόσα χρόνια (κάλιο αργά παρά ποτέ)  ήρθε η ώρα να μπει ένα τέλος στην διαστροφή του Λιγνάδη που θα πρέπει να ομολογήσουμε ότι ήταν ισοπεδωτική.

Ο Λιγνάδης είναι ένας άνθρωπος που όργωνε τις ανθρώπινες ψυχές και άφηνε έντονα τα σημάδια της σεξουαλικής του διαστροφής.

Κάνει φιλότιμες προσπάθειες είναι αλήθεια να γυρίσει το κλίμα με τους καλύτερους δικηγόρους αλλά το θέμα είναι ότι όσο καλοί και να είναι οι συνήγοροι δεν μπορεί το μαύρο να γίνει άσπρο.

 

Τουριστικά το ΠΑΣΧΑ δεν έχει χαθεί ακόμα.

Θα δοθούν μάχες και ίσως κάποιες να κερδηθούν προκειμένου να λειτουργήσουμε και τουριστικά το ΠΑΣΧΑ που μπορεί να μην είναι όπως θέλουμε αλλά θα είναι σίγουρα καλύτερα από το περσινό.

Υπάρχει καλή ψυχολογία και πλέον υπάρχει προοπτική ότι τα καλύτερα έρχονται και τίποτα δεν μπορεί να ανακόψει την πορεία τους.

Σίγουρα όχι όλα αλλά αρκετά ξενοδοχεία θέλουν να ανοίξουν και να δουλέψουν με εσωτερικό τουρισμό την περίοδο του ΠΑΣΧΑ.

Αυτό είναι εφικτό αρκεί να μην έχουμε άλλες δυσάρεστες εκπλήξεις από την πλευρά της πανδημίας.

 

Τύποι σαν τον Λιγνάδη δεν έχουν ούτε χρώμα , ούτε κόμμα , ούτε ιδεολογία και για τον λόγο αυτό είναι καλό να μένουν έξω από μικροπολιτικές σκοπιμότητες.

Απέναντι σε τέτοιου είδους συμπεριφορές θα πρέπει όλοι να είμαστε ενωμένοι σαν μια γροθιά και αμείλικτοι.

 

Τα αυξημένα κρούσματα δεν αφήνουν την Αττική να πάρει ανάσα και όπως όλα δείχνουν το lockdown θα πάρει παράταση μία ακόμα εβδομάδα.

Ευχόμαστε όλοι αυτό το lockdown να είναι και το τελευταίο.

 

Σύμφωνα με την πιο πρόσφατη πρόβλεψη καιρού υπάρχει περίπτωση να έχουμε βροχές την Κυριακή αλλά θα είναι ήπιες και δεν θα δημιουργήσουν προβλήματα.

Αν δεν το έχετε καταλάβει ο χειμώνας τελείωσε και είμαστε έτοιμοι για ΑΛΛΑ ΚΟΛΠΑ !

 

Για πρώτη και τελευταία φορά ΤΣΙΚΝΟΠΕΜΠΤΗ με take away και delivery.

Θα αφηνιάσουν οι ντελιβεράδες.

Από το μεσημέρι θα ξεκινήσουν οι αποστολές με το τσιτσί στα κάρβουνα να έχει την τιμητική του.

 

Αυτά τα λίγα και για σήμερα.

Να είστε καλά μέχρι αύριο που θα τα ξαναπούμε.

ΑΛΟΡΑ !

 

 

 

 

 

 

 

Διαβάστε επίσης