Και με τους Καφεζυθοπώλες θα συναντηθούν εκπρόσωποι του ΣΥΡΙΖΑ Καβάλας

 Και με τους Καφεζυθοπώλες θα συναντηθούν εκπρόσωποι του ΣΥΡΙΖΑ Καβάλας

Την ερχόμενη Δευτέρα αντιπροσωπεία του ΣΥΡΙΖΑ Καβάλας στην οποία ενδέχεται να συμμετέχει και η βουλευτής Τάνια Ελευθεριάδου, έχει προγραμματισμένη συνάντηση για ανταλλαγή απόψεων με το διοικητικό συμβούλιο του σωματείου Καφεζυθοπωλών.

Η ίδια αντιπροσωπεία -άλλοτε με τη βουλευτή και άλλοτε χωρίς τη βουλευτή- θα συνεχίσει τις επαφές και θα έχει συναντήσεις με τους Δημάρχους Θάσου και Νέστου. Το προηγούμενο διάστημα έγιναν συναντήσεις στις Κρηνίδες, στο Δήμο Καβάλας αλλά και στην Ελευθερούπολη (στο Δήμο Παγγαίου).

Σχετικά με το έργο της κοινοβουλευτικής επιτροπής για την ανάπτυξη της Θράκης ο πρώην βουλευτής Κώστας Μορφίδης είπε: «Παρά τις διαβεβαιώσεις που υπήρξαν, η Ανατολική Μακεδονία είναι πάντα εκτός αντικειμένου της επιτροπής της Βουλής. Για την Ανατολική Μακεδονία θα υπάρξει πρόβλημα.

Αυτό θα φανεί όταν η επιτροπή της Βουλής αποφασίσει. Είδαμε τι έγινε σε μία παρόμοια περίπτωση, με το έργο μιας ίδιας επιτροπής τα έτη 1990-1992.

Αυτό που θα προκύψει από το έργο της επιτροπής θα είναι ένα χτύπημα της Ανατολικής Μακεδονίας. Αυτό συζητούμε μεταξύ των άλλων στις συναντήσεις που έχουμε με τους Δημάρχους του Νομού Καβάλας».

Διαβάστε επίσης