Και μετά το Πάσχα το έργο στην αγορά του Αγίου Νικολάου

 Και μετά το Πάσχα το έργο στην αγορά του Αγίου Νικολάου

Και μετά το Πάσχα θα συνεχιστεί το έργο του Δήμου Καβάλας και του Επιμελητηρίου στην αγορά του Αγίου Νικολάου.

Το γνωστό έργο του Ανοιχτού Κέντρου Εμπορίου (Open Mall). Όσο κι αν οι εμπλεκόμενοι βιάζονται και επισπεύδουν τις εργασίες τους, φαίνεται ότι κάποια πράγματα δεν θα προλάβουν να ολοκληρωθούν τη Μεγάλη Εβδομάδα.

Έστω κάποιες συμπληρωματικές τελευταίες εργασίες θα μετατεθούν για να γίνουν μετά το Πάσχα. Το βασικό πρόβλημα και καθυστέρηση αφορά κυρίως την οδό Σπετσών. Για την οποία σήμερα θα βρίσκεται στην αγορά του Αγίου Νικολάου ειδικό συνεργείο του ΔΕΔΔΗΕ.

Στα σημεία που δεν θα καταστεί δυνατό το έργο να τελειώσει, θα επιλεγούν προσωρινές λύσεις. Για την όσο το δυνατό καλύτερη εξυπηρέτηση των επαγγελματιών. Ώστε τα συνεργεία να επανέλθουν αμέσως μετά το Πάσχα.

Σε γενικές γραμμές η πορεία των εργασιών είναι ομαλή, η προβλεπόμενη. Αν και ειδικότερα στην οδό Σπετσών σημειώθηκε καθυστέρηση που ήταν εκτός προγράμματος. Πολλές φορές μάλιστα η καθυστέρηση αυτή (στην οδό Σπετσών και αλλού) οφείλεται στο ΔΕΔΔΗΕ κυρίως και λιγότερο στο προαναφερθέν και βασικό έργο.

Θυμίζουμε ότι με αφορμή το έργο του «Ανοιχτού Κέντρου Εμπορίου» επιλέχθηκε από το ΔΕΔΔΗΕ να εργαστεί και αυτός στην αγορά του Αγίου Νικολάου για να βελτιώσει σημαντικά το δίκτυο του ηλεκτρικού ρεύματος.

Διαβάστε επίσης