Kακοκαιρία fast track είχε διάρκεια όσο μία ταινία …

 Kακοκαιρία fast track είχε διάρκεια όσο μία ταινία …

H κακοκαιρία που μας επηρέασε ξημερώματα Τρίτης ήταν όπως μας την είχανε προβλέψει fast track και είχε διάρκεια δύο ώρες.

Ξεκίνησε στις 6 τα ξημερώματα περίπου και στις 9 είχαμε «καθαρίσει».

Μας ζόρισε ελάχιστα και σε σχέση με τις καταστροφές που προκάλεσε σε άλλες περιοχές εμείς δεν πάθαμε τίποτα.

‘Ένα δέντρο έπεσε στην Ελευθερούπολη και ένα τροχαίο έγινε στην Εγνατία οδό.

Η επόμενη βροχή ίσως να πέσει την Παρασκευή αλλά θα είναι ασθενής χωρίς ένταση και κυρίως χωρίς αστραπόβροντα που είναι το μεγαλύτερο πρόβλημα αφού προκαλούν πολλές διακοπές ρεύματος στο ευάλωτο έτσι και αλλιώς σύστημα ηλεκτροδότησης της πόλης.

Δεν υπάρχει κακοκαιρία με αστραπές χωρίς διακοπές ρεύματος.

Το μενού βέβαια σε αυτές τις περιπτώσεις δεν έχει μόνο διακοπές ρεύματος αλλά και πτώσεις τάσεις που είναι και οι πιο επικίνδυνες για βλάβες.

Στην Καβάλα όταν υπάρχει η πρόβλεψη για έντονα καιρικά συστήματα αμέσως το μυαλό μας πάει στις διακοπές ρεύματος.

Οι φυσικές καταστροφές έρχονται σε δεύτερη μοίρα.

Πάντως ο Οκτώβρης σε γενικές γραμμές θα είναι ένας καλός μήνας καιρικά και αυτές οι μικρές παρενθέσεις κακοκαιρίας απλά μας υπενθυμίζουν ότι κοντοζυγώνει ο χειμώνας.

 

Με γεμάτες τις δεξαμενές θα υποδεχτούν τα περισσότερα νοικοκυριά τον φετινό χειμώνα αφού οι περισσότεροι εκμεταλλεύτηκαν την χαμηλή τιμή του πετρελαίου την περασμένη άνοιξη αλλά και την παράταση στον εφοδιασμό πετρελαίου θέρμανσης.

Η τιμή εκκίνησης για φέτος θα είναι περίπου στα 85 λεπτά.

 

Πολλές αποχωρήσεις στο καθημερινό σήριαλ «ΑΓΡΙΕΣ ΜΕΛΙΣΣΕΣ» αφού μετά την Θεοδοσία από τον σήριαλ αποχώρησε και ο Θωμάς Κυπραίος  και είναι έτοιμος για φευγάλα και ο Παναγιώτης.

Οι σεναριογράφοι του συγκεκριμένου σήριαλ προκειμένου να κρατήσουν τα υψηλά νούμερα τηλεθέασης ανανεώνουν και το έμψυχο υλικό των πρωταγωνιστών με την είσοδο νέων προσώπων.

 

Πάντως όλες οι δημοσκοπήσεις που γίνονται στις ΗΠΑ ενόψει των προεδρικών εκλογών «βλέπουν» βαριά ήττα του Ντόναλντ Τραμπ που τις αμφισβητεί όλες και είναι έτοιμος για μία νέα θητεία στον ΛΕΥΚΟ ΟΙΚΟ.

Πάντως μετά την σύντομη νοσηλεία του ο πρόεδρος είναι έτοιμος να φάει τον τόπο.

Έτσι δεν ήταν ούτε προ κορωνοϊού εποχή.

 

Αυτά τα λίγα και για σήμερα.

Να είστε καλά και να κοιτάτε μπροστά !

Πάμε παρακάτω και δεν βάζουμε όπισθεν με τίποτα.

ΑΛΟΡΑ !

 

 

Διαβάστε επίσης