• 24 Απριλίου 2024,

Καλά λόγια Γ. Καλαντζή για τον Περιφερειάρχη κ. Χρήστο Μέτιο

 Καλά λόγια Γ. Καλαντζή για τον Περιφερειάρχη κ. Χρήστο Μέτιο

Στο ραδιόφωνο της ΠΡΩΙΝΗΣ μίλησε χθες ο πρώην υπουργός και πρώην αντιπρόεδρος της βουλής Γιώργος Καλαντζής. Οι δηλώσεις του ξεχωρίζουν διότι περιλαμβάνουν πολύ καλά λόγια για τον περιφερειάρχη Χρήστο Μέτιο. Πρόσφατα άλλωστε ο κ. Μέτιος όρισε έναν ακόμη θεματικό αντιπεριφερειάρχη προερχόμενο από την περιφερειακή ενότητα Καβάλας. Για πρώτη φορά αιρετός από την Κομοτηνή όρισε ως αντιπεριφερειάρχες δύο περιφερειακούς συμβούλους της Καβάλας, επεσήμανε ο Γιώργος Καλαντζής. Εξέλαβε μάλιστα την πρωτοβουλία του κ. Μέτιου ως μια αποδεικτική πράξη πως εφαρμόζει για όλες τις περιφερειακές ενότητες ίσα μέτρα και ίσα σταθμά. Ο κ. Καλαντζής συνεχάρη για το συγκεκριμένο λόγο τον περιφερειάρχη ΑΜΘ.

Στο ερώτημα για ενδεχόμενες πρόωρες εκλογές ο κ. Καλαντζής απάντησε με νόημα: «Φορέσαμε μπαλάσκες. Είναι βέβαιες οι πρόωρες εκλογές για φέτος. Τις προβλέπω το μήνα Οκτώβριο». Σε άλλη ερώτηση αναφορικά με τις εσωκομματικές εκλογές της ΝΟΔΕ Καβάλας δήλωσε ότι υποστηρίζει τον Μπάμπη Δράκο, τον μοναδικό μέχρι σήμερα υποψήφιο πρόεδρο της νομαρχιακής επιτροπής. Δεν χρειάζονται αλλαγές στη ΝΟΔΕ, υπογράμμισε ο κ. Καλαντζής.

Η συζήτηση μαζί του ολοκληρώθηκε για τη σύνθεση του επόμενου βουλευτικού ψηφοδελτίου της ΝΔ για τις εθνικές εκλογές. Μόνο που αυτή τη φορά ο κ. Καλαντζής ρωτήθηκε σχετικά με τη συμμετοχή γυναικών στο ψηφοδέλτιο της ΝΔ και δήλωσε: «Γυναίκες έχουμε, άξιες και καβαλιώτισσες και όχι εισαγόμενες». Αυτή ήταν η σύντομη αλλά πολύ συγκεκριμένη απάντησή του.

Διαβάστε επίσης