Καλοκαίρι 2019 : Όταν η Ιωάννα γιόρτασε τα γενέθλια της χωρίς τον Νώντα !!!

 Καλοκαίρι 2019 : Όταν η Ιωάννα γιόρτασε τα  γενέθλια της χωρίς τον Νώντα  !!!

Ένα από τα θέματα που φαίνεται ότι απασχολούν ορισμένους αυτό το καλοκαίρι είναι η σχέση της Ιωάννας Τούνη με τον Νώντα ο οποίος Νώντας αφού πέρασε σχεδόν ένα καλοκαίρι στην αγκαλιά της Ιωάννας στα καταγάλανα νερά της Μυκόνου φαίνεται ότι πλέον δεν είναι ζευγάρι με την γυναίκα τουρμπίνα !

Ο χωρισμός τους έγινε γνωστός μέσα από μία ανάρτηση που έκανε η ίδια η Ιωάννα απαντώντας σε ερωτήματα φίλων της που την ακολουθούν στο instagram και διαπίστωσαν ότι από την φώτο που ανέβασε προχθές η ίδια από τα γενέθλια της έλειπε ο Νώντας το παλικάρι μας.

Την απάντηση την έδωσε η ίδια η Ιωάννα που ενημέρωσε όλους τους φίλους της ότι εδώ και ένα μήνα δεν είναι μαζί με τον Νώντα.

Έγραψε συγκεκριμένα τα εξής :

Εδώ και ένα μήνα δεν είμαστε μαζί.
Εχουμε τις καλύτερες σχέσεις , αγασπιόμαστε αλλά δεν είμαστε μαζί.

Και αφού αγαπιέστε ρε Ιωάννα κορίτισι μου γιατί δεν είστε μαζί είναι ένα δεύτερο ερώτημα το οποίο όμως δεν έγινε από τους φίλους της στο instagrtam αλλά από την σελίδα μας που μπήκε στο τρυπάκι να παρακολουθήσει λίγο την προσωπική ζωή της Ιωάννας που είναι τόσο εκρηκτική όσο ένα φουρνέλο !

Παρένθεση.

Τα θυμάστε τα φουρνέλα την δεκαετία του 80 ;

Όταν γινόταν διάφορα έργα και πέφτανε τα συνεργεία πάνω σε κανά βράχο η λύση ήταν το φουρνέλο για το οποίο μας ενημέρωνε ο ντελάλης του συνεργείου.

Μπαίνανε τα εκρηκτικά και λίγα λεπτά πριν γίνει η έκρηξη μία βροντερή φωνή φώναζε προς κάθε κατεύθυνση φουρνέλοοοοοο και με τον τρόπο αυτό ενημέρωνε

όλη την γιετονιά για αυτό που θα ακολουθούσε.

Αυτό το φουρνέλο μου θυμίζει η φετινή εκρηκτική  καλοκαιρινή παρουσία της Ιωάννας στις παραλίες της Μυκόνου  που ανήκει σίγουρα σε εκείνες τις γυναίκες που δεν μπορούν να μείνουν για πολύ καιρό μόνες τους.

Είναι λοιπόν κάτι παραπάνω από σίγουρο ότι μέχρι τα επόμενα γενέθλια της θα υπάρχει στο πλευρό της ο νέος Νώντας.

Το ερώτημα είναι ποιός έχασε από την λήξη αυτής της σχέσης.

Η Ιωάννα ή ο Νώντας ;

Μάλλον ο Νώντας διότι νομίζω ότι άφησε το κορίτσι σε μια φάση της ζωής της που είναι πολύ στα πάνω της.

 

Από σήμερα Τετάρτη θεωρητικά θα πρέπει να αρχίσει να πέφτει η θερμοκρασία και τα 37άρια των προηγούμενων ημερών θα είναι πολύ σύντομα παρελθόν αν και 37 βαθμούς εδώ στην Καβάλα το θερμόμετρο δεν πήγε ποτέ.

Η ανώτερη ήταν 36 βαριά.

Πάντως και τις ημέρες αυτές που το θερμόμετρο βαρούσε 36άρια το βράδυ δρόσιζε και κοιμόμασταν μια χαρά.

Ευτυχώς φέτος το καλοκαίρι με την υγρασία δεν είχαμε πολλά πάρε – δώσε.

 

Καλή σας ημέρα και καλή συνέχεια.

Όλα θα πάνε καλά.

Χαλαρά , καθαρό μυαλό και υπομονή κυρίως οι οδηγοί στους δρόμους.

ΑΛΟΡΑ !

 

 

 

Διαβάστε επίσης