• 16 Απριλίου 2024,

Καλοκαίρι 2017 – Να γιατί δεν θέλουμε να τελειώσει …

 Καλοκαίρι 2017 – Να γιατί δεν θέλουμε να τελειώσει …

Είναι γεγονός οτι θέλουμε δε θέλουμε έχουμε μπει στην τελική ευθεία για το φινάλε και του φετεινού καλοκαιριού που θα αρχίσουμε να σκεφτόμαστε πολύ σοβαρά προς τα τέλη του μήνα αφού τέλη Αυγούστου οι σκέψεις μας αρχίζουν και γίνονται Φθινοπωρινές και άκρως σχολικές για όσους έχουν παδιά που πάνε σχολείο.

Έχετε καταλάβει και εσείς οτι την τσάντα της θαλάσσης είμαστε έτοιμοι να την αντικαταστήσουμε με την τσάντα την σχολική αφού ήδη τα βιβλιοπωλεία της πόλης έχουν ετοιμάσει τις βιτρίνες τους και περιμένουν την επιστροφή των εκδρομέων για να προμηθεύσουν με όλα αυτά που είναι απαραίτητα για έναν μαθητή που ετοιμάζεται να ξεκινήσει την νέα σχολική χρονιά.

Το επόμενο δεκαήμερα να έχετε υπόψη σας οτι και στην Καβάλα θα γίνουν πολλά πάρτι τα οποία θα γίνουν στο πλαίσιο του αποχαιρετισμού για το φετεινό καλοκαίρι.

Ένα απο αυτά τα πάρτι που θα έχει μάλιστα και νοσταλγικό χαρακτήρα αφού μουσικά θα κυμανθεί στην δεκαετία του 80 θα γίνει σήμερα στο VILLA ROMANTICA για όσους είναι ρομαντικοί και λάτρεις αυτής της δεκαετίας.

Πάντως εμείς για πολλούς και διαφόρους λόγους δεν θέλουμε να τελειώσει το καλοκαίρι και ας μας ταλαιπωρούν οι υψηλές θερμοκρασίες και ο καυτός ήλιος.

Τα πράγματα είναι απλά αγαπητοί μου αναγνώστες.

Καλύτερα μπικίνι και αιρκοντίσιον παρά ζιβάγκο και καλοριφέρ.

Η Ελλάδα είναι μια καλοκαιρινή χώρα και εμείς καλοκαιρινός λαός.

Μας πάει ρε παιδιά περισσότερο το καλοκαίρι παρά ο χειμώνας.

Αφήστε που το καλοκαίρι όλη η πόλη είναι σαν βγαίνει απο την χειμερία νάρκη και ζωντναεύει στην κυριολεξία.

Ο τουρίστας που θα έρθει στα μέρη μας άλλη Καβάλα θα συναντήσει στην διάρκεια του χειμώνα και άλλη στην διάρκεια του καλοκαιριού.

Σε γνωστή πλατεία της Βαρκελώνης το επόμενο τρομοκρατικό χτύπημα με ένα βανάκι να πέφτει στο πλήθος και να τραυματίζει πάνω απο 100 ανθρώπους και να σκοτώνει καμμιά δεκαριά.

Θέλω να σημειώσω οτι η Ισπανία σε αυτό τον πρόσφατο τελευταίο γύρο τρομοκρατικών χτυπημάτων ήταν εκτός λίστας και είναι γεγονός οτι το χτύπημα σε μια απο τις εμπορικέ πλατείες της Βαρκελώνης ξάφνιασε αρεκτούς και απέδειξε οτι για τους τρομοκράτες δεν υπάρχουν συγκεκριμένοι στόχοι.

Βαράνε στην κυριολεξία όπου βρούνε.

Το ζευγάρι που έπεσε στη θάλασσα για να σώσει τα παιδιά του στην παραλία Γεροποτάμου στο Ρέθυμνο και τελικά πνίγηκαν, οι ίδιοι σύμφωνα με το ρεποτάζ, οφείλεται στο γεγονός οτι δεν γνώριζαν κολύμπι.

Πέρα του ότι στην συγκεκριμένη παραλία υπάρχουν ισχυρά ρεύματα η βασική αιτία του πνιγμού είναι οτι και οι δύο γονείς δεν γνωρίζανε κολύμπι.

Αν και μόνιμοι κάτοικοι Κρήτης δεν γνωρίζανε να κολυμπούν.

Απο εκεί που το ΜΕΓΚΑ το κανάλι ήταν για κλείσιμο απέκτησε το πιο ισχυρό Δ.Σ με Ιβάν Σαββίδη αλλά και Μαρινάκη που έχει πλέον το 22% των μετοχών.

Ο όμιλος Βαρδινογιάννη παραμένει ο μεγαλομέτοχος αφού διατηρεί στην κατοχή του το 37% ενώ ακολουθεί ο Ιβάν με το 17%.

Καταλαβαίνετε οτι η νέα τηλεοπτική σαιζόν θα βρεί το ΜΕΓΚΑ ενισχυμένο και έτοιμο για την μεγάλη αντεπίθεση.

Τέρμα η εποχή της επανάληψης αφού τους προηγούμενες μήνες και τι δεν είδαμε σε επανάλψη απο το μεγάλο κανάλι.

Ολα τα σήριαλ της Μιρέλας Παποικονόμου και προχθές ξεκίνησε να προβάλλεται σε επανάληψη και το σήριαλ ΤΖΙΒΑΕΡΙ.

Τα Καράτε Κιντ και τα ΡΟΚΥ τα έχουμε δεί απο τριάντα φορές την κάθε ταινία και είμαστε όλοι έτοιμοι για το επόμενο βήμα.

Ιδιαίτερα οι τηλεθεατές που δεν αντέχουν άλλη επανάληψη.

Απο τα 36άρια της τελευταίας περιόδου την ερχόμενη εβδομάδα είμαστε έτοιμοι για  τα 34άρια αφού αρχίζει να αλλάζει ο καιρός.

Πάντως και ο Σεπτέμβρης θα είναι σε γενικές γραμμές καλοκαιρινός και θα μας δώσει την δυνατότητα να συνεχιστούν οι βουτιές και τα μπάνια που απο 1η Σεπτμεβρίου είναι τρίποντα.

Αυτά τα λίγα και για σήμερα.

Να είστε καλά και να έχετε το νού σας.

Καλό Σαββατοκύριακο και καλή ξεκούραση.

με το 1 με το 2 με το 3 :

ΑΛΟΡΑ !

 

 

 

 

 

 

 

Διαβάστε επίσης