Καλοκαιρινές διακοπές για πάντα

 Καλοκαιρινές διακοπές για πάντα

Επανέρχονται οι υψηλές θερμοκρασίες μετά τον 15Αύγουστο

Καλοκαιρινές διακοπές για πάντα !

Σύμφωνα με την ΕΜΥ απο το Σάββατο δροσίζει αλλά οι δροσιές θα είναι προσωρινές αφού απο την Τρίτη 15 Αυγούστου ανήμερα της γιορτής της Παναγίας αρχίζουν πάλι οι ανηφόρες.

Η πρώτη και πρώιμη πρόβλεψη για την Τρίτη είναι 37 βαθμοί και βλέπουμε.

Τα γράφω αυτά γιατί ορισμένοι έχουν την εντύπωση οτι μετά απο αυτό το τρίτο κύμα καύσωνα καθαρίσαμε με το φετεινό καλοκαίρι και μέχρι τέλος του μήνα θα πάμε με νορμάλ θερμοκρασίες.

Πως ,πως , πως ….

Το γεγονός οτι είμαστε παραμονές 15Αύγουστου και οτι η πόλη έχει αδειάσει το καταλαβαίνεις το πρωί όταν κατεβαίνεις στην δουλειά σου και σου δίνεται η εντύπωση οτι είναι Κυριακή αφού οι περισσότεροι εργαζόμενοι κυρίως στο Δημόσιο Τομέα είναι σε άδεια και οι δρόμοι άδειοι.

Η Δευτέρα που έρχεται και βρίσκεται μεταξύ του Σαββατοκύτιακου και της αργίας του 15Αύγουστου είναι του “Αγίου Ενδιάμεσα” και καταλάβαίνετε οτι θα είναι η μέρα του “ΕΠΙΣΤΡΕΦΩ ΣΕ ΛΙΓΟ”.

Φευγάτοι όλοι !

Το νησί απέναντι βουλιάζει και τα φέρι μεταφέρουν συνεχώς κόσμο και κυρίως τους Βαλκάνιους τουρίστες που έχουν επιλέξει και για τις φετεινές τους διακοπές το νησί της Θάσου αλλά και την πόλη της Καβάλας που έχει αρχίσει και γίνεται και αυτή τουριστικός προορισμός.

Τις επόμενες ημέρες όπως είναι αναμενόμενο η τουριστική κίνηση θα φτάσει στο πικ αφού μετά τις 20 του μήνα τα στρώματα τα θαλάσσια αρχίζουν να αποσύρονται και στο προσκήνιο έρχονται οι τσάντες οι σχολικές που υπάρχουν ήδη στα βιβλιοπωλεία της πόλης μας.

Η έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς ξεκινάει με την επιλογή της καινούργιας τσάντας και αυτό τουλάχιστον για την ψυχολογία των μαθητών είναι πολύ καλό.

Μετά ακολουθεί η γραφική ύλη και όλα τα υπόλοιπα.

Περίπου 150.000 επιχειρήσεις θα ενταχθούν στο εξωδικαστικό μηχανισμό και θα συνεχίσουν την δραστηριότητα τους.

Βέβαια οι επιχειρήσεις που έχουν προβλήματα είναι περισσότερες και θα πρέπει αυτό το νούμερο να μεγαλώσει.

Βέβαια η γραφειοκρτατία είναι μεγάλη και η πλατφόρμα που πρέπει να συμπληρωθεί απο την μεριά των επιχειρήσεων απαιτεί την συνεργασία λογιστή και δικηγόρου και δεν είναι τόσο απλά τα πράγματα όσο ακούγονται.

Μέχρι οι επιχειρήσεις να φτάσουν στο σημείο να πάρουν τις ανάσες που τους δίνει η κυβέρνηση θα πρέπει να ανέβουν και να κατέβουν πολλά βουνά της γραφειοκρατίας.

Στην εκπομπή της Μενεγάκη την νέα τηλεοπτική χρονιά ο Ντάνος που είναι πολύ πιθανό να βγαίνει και να φτιάχνει τα γνωστά “πιτάκια του Ντάνου”.

Αυτή θα είναι και η πιο άτυχη επιλογή του Αγγελόπουλου που θα επιλέξει με τον χειρότερο τρόπο να εξαργυρώσει την δημοφιλία που του πρόσφερε το παιχνίδι του SURVIVOR.

Η παρουσία του στο συγκεκριμένο πάνελ θα γίνεται όλο και περισσότερο αδιάφορη μέχρι που κάποια στιγμή θα αναγκαστούν να τον θέσουν εκτός εκπομπής.

Ο Ντάνος θα πρέπει να κάνει επιλογές που θα τους βάλουν τις βάσεις για πιο σταθερά επαγγελματικά βήματα .

Το πρόβλημα δεν ειναι να βγείς στην εκπομπή της Μενεγάκη αλλα να κάνεις τις κινήσεις αυτές που θα σε βοηθήσουν να πετύχεις τους επαγγελματικούς σου στόχους που δεν θα έχουν την διάρκεια μιας τηλεοπτικής σαιζόν.

Ο Αγγελόπουλος θα είναι στο προσκήνιο μέχρι να ξεκινήσει το επόμενο SURVIVOR και αυτό το γνωρίζει καλά.

Και το κανάλι Ε είναι έτοιμος να αγοράσει ο Ιβάν ο οποίος αν προχωρήσει και σε αυτή την αγορά θα βάλει τον κεντρικό παρουσιάστη του καναλιού τον Φουρθιώτη στην κουζίνα των εγκαταστάσεων αφού πολλοί άνθρωποι μέσα στο κανάλι αυτό θα αλλάξουν ρόλους ή θα χάσουν αυτούς που έχουν και θα υποβαθμιστούν.

Εγώ πάντως είμαι με τον Ιβάν.

Καλή σας ημέρα και καλές βουτιές.

Θα πάμε καλύτερα τα επόμενα 24ώρα που θα είμαστε για τα καλά κάτω απο την ομπρέλα του 15Αύγουστου με οτι αυτό συνεπάγεται.

Καλές βουτιές καλές παρέες και καλούς μεζέδες.

με το 1 με το 2 με το 3 :

 

ΑΛΟΡΑ !

Διαβάστε επίσης