• 7 Μαΐου 2024,

Νέστος: Οι δυο Κροάτες δίνουν άλλο… χρώμα

 Νέστος: Οι δυο Κροάτες δίνουν άλλο… χρώμα

Οι δυο Κροάτες Χούσινετς και Πούλιζ ακολουθούν ατομικό πρόγραμμα προετοιμασίας αλλά είναι φανερό ότι δίνουν άλλο χρώμα πλέον στην ομάδα του Νέστου.

Για πρώτη φορά στην ιστορία του Νέστου,  Κροάτες ποδοσφαιριστές θα φορέσουν τη φανέλα της ομάδας.    Τα τελευταία χρόνια δυο Βούλγαροι, ένας Ισπανός, ένας Αλβανός  και ένας ποδοσφαιριστής από την Αρμενία ήταν οι ξένοι παίκτες.  Οι Βούλγαροι ήταν ο Νικολάι Στέρεφ και ο Ντάνιελ Κούτεφ,  ο Τόρες ήρθε από την Ισπανία ενώ ο Αβογιάν από την Αρμενία.   Ο Αλβανός Ντενίζ Μενίκου ανήκει στο ρόστερ του Νέστου και για τη νέα αγωνιστική σεζόν.

Εν τω μεταξύ ναυάγησε η απόκτηση του Θανάση Ουζούνογλου που τελικά προτίμησε την Κρήτη και την ομάδα της Ιεράπετρας.

*Τέλος του μήνα στη Χρυσούπολη ο Μενίκου

Ένας (οι άλλοι δυο ο Παυλίδης και ο Κωνσταντινίδης) από τους περσινούς άτυχους της περσινής χρονιάς για το Νέστο,  ο Ντενίζ Μενίκου θα επιστρέψει στα τέλη Αυγούστου στη Χρυσούπολη, προκειμένου να ενσωματωθεί στην ομάδα και να ξεκινήσει τις προπονήσεις.  Ο Μενίκου φυσικά δεν θα είναι παρόν στα πρώτα παιχνίδια του Νέστου στο πρωτάθλημα.  Πάντως υπολογίζεται σε μεγάλο βαθμό από τον Γιάννη Ισπυρλίδη όταν θα είναι απόλυτα έτοιμος. Άλλωστε έδειξε πέρσι τις πολλές δυνατότητες που διαθέτει.

Διαβάστε επίσης