• 20 Απριλίου 2024,

Καλύτερα οργανωμένη η 59η εθελοντική αιμοδοσία

 Καλύτερα οργανωμένη η 59η εθελοντική αιμοδοσία

Συνέντευξη τύπου δόθηκε χθες σε αίθουσα ξενοδοχείου για το 59ο διήμερο εθελοντικής αιμοδοσίας του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών & Δωρητών Οργάνων Σώματος Καβάλας. Ο σύλλογος με το νέο του διοικητικό συμβούλιο δεν ήταν μόνος στη συνέντευξη τύπου. Συμμετείχαν και οι συνεργαζόμενες ομάδες εθελοντών αιμοδοτών από το Σύλλογο κατοίκων Αγίας Βαρβάρας – Πεντακοσίων και το Σύλλογο κατοίκων Κηπούπολης – Καλαμίτσας, από το Δικηγορικό Σύλλογο, το προσωπικό του ΕΚΑΒ, τον Χορευτικό Όμιλοκαι τους εργαζόμενους στην ΚΑΒΑΛΑ ΟΙΛ.

Ο πρόεδρος του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών & Δωρητών Οργάνων Σώματος Καβάλας Γιώργος Βασιλειάδης απηύθυνε στη συνέντευξη τύπου ένα ύστατο χαίρε στο Γιάννη Καραγιάννη, εθελοντή αιμοδότη της Καβάλας που πρόσφατα έφυγε από τη ζωή. Το έργο αυτών των ανθρώπων, είπε ο κ. Βασιλειάδης, είναι πηγή έμπνευσης ώστε να συνεχίσουμε με το 59ο διήμερο εθελοντικής αιμοδοσίας.

Θα είναι καλύτερα οργανωμένο, αφού θα πραγματοποιηθεί Παρασκευή 25  και Σάββατο 26 Μαΐου από τις 8:00 το πρωί έως τις 2:30 το μεσημέρι. Μισή ώρα παράταση δόθηκε για τη μεσημβρινή λήξη όπως ακριβώς ζήτησαν οι εθελοντές αιμοδότες. Ταυτόχρονα, ο σύλλογος καλωσορίζει στο δυναμικό του τους εργαζόμενους στο ΕΚΑΒ με τη δική τους ομάδα εθελοντών αιμοδοτών.

Στη χθεσινή συνέντευξη τύπου ο Γιώργος Βασιλειάδης ευχαρίστησε το προσωπικό του νοσοκομείου, το Ρωμύλο Βαρβέρη που ζωγράφισε για την αφίσα και τις προσκλήσεις της διοργάνωσης, τα μέλη του συλλόγου με την οικονομική συνδρομή τους αλλά και τους ιδιώτες χορηγούς, όπως για παράδειγμα τους φούρνους Φελλαχίδη, τα Καύσιμα – Λιπαντικά Πούλος, το εμφιαλωμένο νερό ΒΙΚΟΣ κλπ.

 

Διαβάστε επίσης