Κάποιοι ενοχλήθηκαν από τη συναυλία, κάλεσαν το 100!

 Κάποιοι ενοχλήθηκαν από τη συναυλία, κάλεσαν το 100!

Στα παραλειπόμενα της μουσικής εκδήλωσης του περασμένου Σαββάτου στην Κ. Πλατεία, εκδήλωση του Εμπορικού Συλλόγου με τον τραγουδιστή Νώντα Δώρη, η παρουσία σε αυτήν και της Αστυνομίας!

Από τις 3 το μεσημέρι και μετά η μουσική που ακούγονταν σε όλη την περιοχή κάποιους ενόχλησε. Κάλεσαν το 100. Στη συνέχεια και λόγω του μεσημβρινού ωραρίου κοινής ησυχίας προσωπικό του Τμήματος εμφανίστηκε στον τόπο κάνοντας παρατήρηση.

Αυτό έγινε δύο και τρεις φορές. Με τελευταία στις 4 το απόγευμα. Λίγη ώρα μετά το γεγονός ολοκληρώθηκε. Ομαλά και χωρίς συνέπειες. Οι αστυνομικοί που βρέθηκαν στην πλατεία φέρονται να είπαν προς τους διοργανωτές ότι οι καταγγελίες ήταν και ανώνυμες και επώνυμες. Γιατί όπως φαίνεται κάποιοι ήθελαν να έχουν την ησυχία τους για τον μεσημεριανό τους ύπνο!

Σχετικά με την κίνηση στην αγορά της Καβάλας το τριήμερο της Κ. Δευτέρας μίλησε στην Πρωινή ο εκπρόσωπος του Εμπορικού Συλλόγου κ. Γιάννης Τσίρλης:

«Είχαμε τουρισμό όπως άλλωστε περιμέναμε. Ο κόσμος κυκλοφόρησε και στην αγορά. Αν και δεν είχαμε τις πωλήσεις που περιμέναμε. Γενικά και ως σήμερα τα μηνύματα είναι θετικά για το ερχόμενο Καλοκαίρι. Το δείχνουν οι προκρατήσεις.

Σχετικά με το ότι κάποιοι ενοχλήθηκαν από τη συναυλία του περασμένου Σαββάτου, καλό θα είναι να υπάρχει απ’ όλους μας υπομονή. Ότι γίνεται σε περίοδο εορτών κτλ είναι για το καλό της πόλης».

Διαβάστε επίσης