Κάψα – Ντάλα Show !

 Κάψα – Ντάλα Show !

Αυτό που ζήσαμε προχθές δεν ήταν ακριβώς air – sea Show αλλά ένα σώου υψηλών θερμοκρασιών αφού μετά απο αρκετά καλοκαίρια και στην Καβάλα ακουμπήσαμε τους 37 – 38 βαθμούς.

Την ώρα του σώου το θερμόμετρο πατούσε στους 35 βαθμούς κάνοντας την κατάσταση αφόρητη.

Είχε αρκετό κόσμο στην παραλία αλλα έχω την εντύπωση οτι οι περισσότεροι Καβαλιώτες επιλέξανε να μείνουν σε κάποια παραλία στην οποία είχανε πάει απο το μεσημέρι επιλέγοντας με  με τον τρόπο αυτό να  παλέψουν το πρώτο κύμα καύσωνα παρά να κατεβούν στο λιμάνι και να απολαύσουν το σώου.

Θέλω να σας πω δηλαδή οτι ο μεγαλύτερος αντίπαλος του σώου ήταν ο καύσωνας που κράτησε αρκετό κόσμο μακριά απο το σώου.

Οι καλύτεροι βέβαια ήταν οι λουόμενοι της Ραψάνης που απολαύσανε το θεάμα με μαγιό και μέσα απο την θάλασσα.

Τώρα όσο αφορά το σώου ήταν το καλύτερα οργανωμένο σώου απο τότε που ξεκίνησε αλλα όσο αφορά το θέαμα κινήθηκε στα γνωστά επίπεδα των προηγούμενων ετών.

Είναι ένα σώου που δεν μπορεί να προσφέρει θεαματικές αλλαγές σε αυτό που βλέπει ο κόσμος αφού οι ελιγμοί των αεροπλάνων είναι πάνω – κάτω οι ίδιοι.

Οι μέλισσες με την γνωστή καρδούλα που την διαπερνά ένα βέλος , το f16 που κυριαρχεί στον ουρανό της Καβάλας περισσότερο ηχητικά και τελικά το ελικόπτερο το ΑΠΑΤΣΙ που πετάει στο τέλος και αφήνει τις καλύτερες εντυπώσεις γιατί κάνει και τους πιο εντυπωσιακούς ελιγμούς και ρίχνει την αυλαία την πρώτη μέρα του σώου.

Μόνο που αυτή την φορά η απόσταση απο τα σπίτια της Παναγίας ήταν μεγαλύτερη για να αποφευχθούν οι ζημιές στις στέγες των σπιτιών.

Οι διοργανωτές στα επόμενα σώου θα πρέπει να βάλουν περισσότερη φαντασία και να σκεφτούν νέα πράγματα που θα τονώσουν το ενδιαφέρον των θεατών.

Το σώου είναι σίγουρα απο τα πιο εντυπωσιακά που γίνονται σε όλη την Ελλάδα αλλά δεν φτάνει μόνο αυτό.

Πολύ καλή η Εμυ Καμπουρίδου στον ρόλο της παρουσιάστριας του σώου  με τον Γιάννη τον Σερβετά να παίζει με επιτυχία τον ρόλο του σχολιαστή με την γνωστή άνεση που τον χαρακτηρίζει.

Ευδιάθετος και χαμογελαστός φωτογραφήθηκε με όσους του το ζητήσανε και υποσχέθηκε οτι και του χρόνου θα βρίσκεται στην ίδια θέση.

Κατά τα άλλα τίποτα το ιδιαίτερο , τίποτα το συγκλονιστικό αφού ο καύσωνας είχε τον πρώτο λόγο.

Βέβαια θα πρέπει να έχετε υπόψη σας οτι στην Καβάλα είχαμε σχετικά τις  πιο νορμάλ θερμοκρασίες της χώρας αφού ακόμα και στην Θεσ/νίκη ο υδράργυρος τσίμπησε τους 40 βθαμούς.

Στην νότια Ελλάδα όπως για παράδειγμα στην Σπάρτη και στην Θήβα το Σάββατο υπο σκιάν το θερμόμετρο έδειχνε 45 !

Για αυτό σας λέω μην γκρινιάζετε αφού σε άλλες περιοχές της χώρας ζορίστηκαν περισσότερο.

Αυτή την εβδομάδα αναμένουμε να δοθεί στην κυκλοφορία και το ρεύμα προς Καβάλα στο δρόμο του Παληού και στο σημείοΓΛΑΣΤΡΕΣαφού οι εργασίες έχουν ολοκληρωθεί.

Πέφτει η καινούργια άσφαλτος και ο δρόμος είναι πανέτοιμος.

Τελικά όντως τις “τσιμπήσαμε” τις πρώτες μέρες του Ιούλη αφού δεν μας έφτασε ο Ιούνης.

Κάλιο αργά παρά ποτέ.

Και το SURVIVOR βρίσκεται στην τελική του φάση που θα διεξαχθεί στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στην Ρόδο.

Ο Μάριος ο Κύπριος που θα είναι σίγουρα στην τετράδα του τελικού είναι ο μοναδικός παίκτης που έφτασε στον τελικό χωρίς να βγεί ούτε μια φορά στον τάκο.

Αυτό είναι ρεκόρ αφού κανείς παίκτης στο παρελθόν δεν έχει καταφέρει κάτι ανάλογο.

Ευτυχώς απο σήμερα Δευτέρα που επιστρέφουμε στις δουλειές μας , αρκετοί μάλιστα μετά απο ένα τετραήμερο, οι θερμοκρασίες θα είνε δροσερές και ακόμα και δέκα βαθμούς κάτω απο τις χθεσινές.

Αυτό είναι μεγάλη υπόθεση.

Άλλο να γνωρίζεις πριν έρθει ένας καύσωνας πότε θα τελειώσει ειδικά όταν η διάρκεια του είναι μερικά 24ωρα μόνο.

Λοιπόν αυτά τα λίγα και για σήμερα.

Να είστε καλά να έχουμε μια καλή εβδομάδα και έναν καλό Ιούλη.

με το 1 με το 2 με το 3 :

ΑΛΟΡΑ !

 

 

 

 

 

Διαβάστε επίσης