Καραγκιόζης για μικρούς και μεγάλους στη Νεάπολη

 Καραγκιόζης για μικρούς και μεγάλους στη Νεάπολη

Μικροί και μεγάλοι κάτοικοι της συνοικίας Νεάπολης (ΔΕΠΟΣ)  παρακολούθησαν το βράδυ της Δευτέρας στην αυλή του 24ου Δημοτικού Σχολείου θέατρο σκιών με έναν καραγκιοζοπαίχτη 14 μόνο ετών. Τον Δημήτρη Κουγιουμτζή.

Ήταν μία ωραία ιδέα, μια πρωτοβουλία του ιερού ναού της συνοικίας «Αγία Φωτεινή» με την υποστήριξη των κατοίκων της συνοικίας και της Ιεράς Μητρόπολης.

Ο κόσμος γέμισε τη μικρή κερκίδα που διαθέτει η αυλή του  Δημοτικού Σχολείου και διασκέδασε.

Όπως είπε στην Πρωινή ο ιερέας Ηλίας Κωνσταντινίδης,  ο ιερός ναός σκέφθηκε να πάρει αυτή την πρωτοβουλία για να δώσει λίγη χαρά στα παιδιά. Η εκκλησία της Αγίας Φωτεινής είναι πάντα μια εκκλησία που κατασκευάζεται. Πολύ πρόσφατα ολοκληρώθηκε το πρώτο μέρος του έργου και η εκκλησία λειτουργεί κανονικά στο ισόγειο.

Επόμενο βήμα αυτής της πρωτοβουλίας είναι η ολοκλήρωση του έργου για το πνευματικό κέντρο,  ένας χώρος που χρησιμοποιείται ή θα χρησιμοποιηθεί και ως αίθουσα εκδηλώσεων. Στην εκδήλωση της Δευτέρας παραβρέθηκε ως εκπρόσωπος της νέας διοίκησης του δήμου ο δημοτικός σύμβουλος Γιώργος Μιχαηλίδης που διαμένει στην ίδια συνοικία.

 

 

Διαβάστε επίσης