• 24 Απριλίου 2024,

Κασκαντέρ για τον….σταυρό !!!

 Κασκαντέρ για τον….σταυρό !!!

Σε κά­ποιες πε­ρι­πτώ­σεις χθες Δευ­τέ­ρα των Φώ­των βου­τή­ξα­νε για τον σταυ­ρό ντυ­μέ­νοι κα­σκα­ντέρ προ­κει­μέ­νου να α­ντι­με­τω­πί­σουν το δρι­μύ ψύ­χος.

Εί­ναι το κρύ­ο τσου­χτε­ρό – που λέ­ει και το τρα­γού­δι- και ο­ρι­σμέ­νοι που θέ­λα­νε να βου­τή­ξουν αλ­λά δεν α­ντέ­χα­νε το κρύ­ο βά­λα­νε την στο­λή του βα­τρα­χάν­θρω­που.

Διό­τι α­γα­πη­τοί μου α­να­γνώ­στες υ­πό αυ­τές τις και­ρι­κές συν­θή­κες δεν μπο­ρεί ο ο­ποιοσ­δή­πο­τε να πά­ρει φό­ρα και να πέ­σει στην θά­λασ­σα.

Αυ­τές οι θερ­μο­κρα­σί­ες θέ­λουν μί­α ι­διαί­τε­ρη προ­ε­τοι­μα­σί­α και σί­γου­ρα ευ­νο­ούν τους χει­με­ρι­νούς κο­λυμ­βη­τές.

Ε­σείς που ξε­κι­νά­τε τα μπά­νια τον Ιού­νιο και τα στα­μα­τά­τε τέ­λη Αυ­γού­στου κα­τα­λα­βαί­νε­ται ό­τι εί­ναι α­δύ­να­τον να μπεί­τε σε αυ­τή την δια­δι­κα­σί­α.

Αν ή­ταν ο και­ρός κα­λύ­τε­ρος ί­σως να το συ­ζη­τά­γα­με.

Ό­πως και να έ­χει χρό­νια πολ­λά και του χρό­νου.

 

Το νέ­ο κύ­μα κα­κο­και­ρί­ας που μας τα­λαι­πω­ρεί α­πό προ­χθες Κυ­ρια­κή το ο­νο­μά­σα­νε οι με­τε­ω­ρο­λό­γοι “Η­ΦΑΙ­ΣΤΙΩΝ” αλ­λά έ­χω την ε­ντύ­πω­ση ό­τι θα πε­ρά­σει γρή­γο­ρα αν δεν έ­χει πε­ρά­σει ή­δη.

Σύμ­φω­να με τις προ­βλέ­ψεις η πιο δύ­σκο­λη μέ­ρα για την Κα­βά­λα ή­ταν η Κυ­ρια­κή α­φού α­πό χθες Δευ­τέ­ρα το σύ­στη­μα εί­ναι σε δια­δι­κα­σί­α α­να­χώ­ρη­σης.

Οι ε­πό­με­νες η­μέ­ρες θα εί­ναι με πο­λύ κρύ­ο αλ­λά χω­ρίς φαι­νό­με­να.

Ο “Η­φαι­στί­ων” έ­φε­ρε χιό­νια αλ­λά στα ο­ρει­νά και η­μιο­ρει­νά.

 

Ρε παι­διά ό­χι άλ­λο Λά­κη Γα­βα­λά στις εκ­πο­μπές του Σπύ­ρου Πα­πα­δό­που­λου “Στην υ­γειά μας ρε παι­διά” αλλά και φτά­νει ρε παι­διά !!!

‘Ε­χου­με βα­ρε­θεί να βλέ­που­με Γα­βα­λά.

Σε ό­λες τις εκ­πο­μπές εί­τε εί­ναι ζω­ντα­νές εί­τε παί­ζουν σε ε­πα­νά­λη­ψη ο Λά­κης εί­ναι μέ­σα.

Στην τε­λευ­ταί­α εκ­πο­μπή που προ­βλή­θη­κε και ή­ταν σε ε­πα­νά­λη­ψη με Χα­τζή και Ρόκ­κο ε­κτός α­πό Λά­κη Γα­βα­λά ή­ταν στο πά­νελ και ο κλα­ρι­νε­τί­στας Σα­λέ­ας ο ο­ποί­ος ε­πί­σης βά­φει το μαλ­λί.

Οι 9 στους 10 ά­ντρες που πη­γαί­νουν στην εκ­πο­μπή του Σπύ­ρου Πα­πα­δό­που­λου βά­φουν το μαλ­λί και οι 9 στις 10 γυ­ναί­κες εί­ναι τρα­βηγ­μέ­νες α­πό πα­ντού.

Μό­νο ο Σπύ­ρος Πα­πα­δό­που­λος  πα­ρου­σια­στής της εκ­πο­μπής δεν έ­χει κά­νει τί­πο­τα.

 

Με­τά και τον ε­ορ­τα­σμό των Φώ­των με τον α­για­σμό των υ­δά­των η ζω­ή μας μπαί­νει σε κα­νο­νι­κούς ρυθ­μούς κα­θη­με­ρι­νό­τη­τας α­φού οι αρ­γί­ες έ­χουν τε­λειώ­σει.

Πά­ντα η πρώ­τη  αυ­τή πε­ρί­ο­δος με­τά τις γιορ­τές εί­ναι πε­ρί­ο­δος α­να­συ­γκρό­τη­σης με τις δί­αι­τες express να βομ­βαρ­δί­ζουν το δια­δί­κτυο.

Ε­πει­δή εί­ναι α­λή­θεια ό­τι οι πε­ρισ­σό­τε­ροι θέ­λουν να χά­σουν σχε­τι­κά γρή­γο­ρα και εύ­κο­λα τα κι­λά που πή­ρα­νε στις γιορ­τές κυ­κλο­φο­ρούν στο δια­δί­κτυο διά­φο­ρες δί­αι­τες που υ­πό­σχο­νται τα πά­ντα στους πά­ντες και μά­λι­στα με την λι­γό­τε­ρη τα­λαι­πω­ρί­α.

Τα πράγ­μα­τα ό­μως εί­ναι πο­λύ α­πλά.

Αυ­τός που θέ­λει να χά­σει α­πλά στα­μα­τά­ει να τρώ­ει.

Να τρως ό­τι θέ­λεις , ό­τι τρα­βά­ει η ψυ­χή σου , να κά­νεις το βρά­δυ μια προ­σευ­χή να πέ­φτεις για ύ­πνο και το πρω­ί να ξυ­πνάς ε­λα­φρύ­τε­ρος δεν παί­ζει.

Αυ­τός που θέ­λει να χά­σει α­πλά δεν τρώ­ει.

Τώ­ρα υ­πάρ­χουν σί­γου­ρα  πολ­λοί τρό­ποι για να δια­σκε­δά­σε­τε την α­φα­γί­α σας η ο­ποί­α εί­ναι η μό­νη λύ­ση για να χά­σε­τε τα κι­λά που πή­ρα­τε.

Αυτά τα λίγα και για σήμερα.

Καλή σας ημέρα και καλήν εβδομάδα έστω και αν και αυτή η εβδομάδα είναι τσουκουρεμένη.

Είναι η τελευταία εβδομάδα της εορταστικής περιόδου και ίσως εκεί αν οφείλεται και μία δόση μελαγχολίας που μπορεί να υπάρχει στην ατμόσφαιρα.

με το 1 με το 2 με το 3 :

ΑΛΟΡΑ !

 

 

 

 

Διαβάστε επίσης