• 25 Απριλίου 2024,

Καταδικάζει τις απειλές, αρνείται ότι είναι εργαζόμενοι ο Νίκος Βογιατζίδης

 Καταδικάζει τις απειλές, αρνείται ότι είναι εργαζόμενοι ο Νίκος Βογιατζίδης

Ο πρόεδρος του σωματείου των εργαζομένων της ΒΦΛ Νίκος Βογιατζίδης επί των δηλώσεων Μακάριου Λαζαρίδη είπε στην Πρωινή:

«Κατ’ αρχάς είναι καταδικαστέα κάθε πράξη απειλής και βίας. Είναι πράγματα που έχουμε καταδικάσει και στο παρελθόν. Μιλήσαμε με τον κ. Λαζαρίδη, του απέκλεισα το γεγονός να συμβαίνει αυτό από κάποιο δικό μας μέλος. Αν έχει στοιχεία οφείλει άμεσα να τα καταθέσει στον εισαγγελέα. Είμαι και εγώ αρωγός προς αυτήν την κατεύθυνση.

Όπως θα θέλαμε τη βοήθεια και τη συμπαράσταση του στις απειλές που δεχόμαστε εδώ και τρία χρόνια που δεχόμαστε εμείς και οι οικογένειας μας από τον κ. Λαυρεντιάδη. Προφανώς και δεν εξισώνονται αυτά τα πράγματα. Είναι άμεσα καταδικαστέα. Του είπα ότι αποκλείεται να συμβαίνει κάτι τέτοιο από δικά μας μέλη. Δεν βοηθάνε όπως αντιλαμβάνεστε ούτε τον αγώνα μας, ούτε την όλη διαδικασία. Εμάς αυτά τα πράγματα είναι πράγματα που όχι μόνο δεν ασπαζόμαστε αλλά απερίφραστα τα καταδικάζουμε.

Αποκλείεται σας επαναλαμβάνω να συμβαίνει κάτι τέτοιο από δικά μας μέλη. Έχω εφιστήσει την προσοχή σε όλα τα μέλη ότι δεν έχουμε αντιδικεία με κανέναν. Δημόσια έχουμε τοποθετηθεί. Κάνουμε πρόσκληση των υγιών δυνάμεων και επίσης θυμίζω ότι δεν είναι λίγες οι φορές που ο αγώνας υπέστη προβοκάτσιες από την πλευρά του κ. Λαυρεντιάδη. Δεν ανέχομαι εγώ προσωπικά τέτοιες συμπεριφορές απέναντι σε κανέναν. Ούτε μορφές βίας. Δεν δεχόμαστε να σπιλωθεί αυτός ο αγώνας που δίνουν 135 οικογένειες».

 

 

 

Διαβάστε επίσης