• 16 Μαΐου 2024,

Καταλαβαίνεις ότι έρχεται το Πάσχα… από τα Γατίδης Fresh!

 Καταλαβαίνεις ότι έρχεται το Πάσχα…  από τα Γατίδης Fresh!

Στα Γατίδης Fresh είμαστε έτοιμοι να υποδεχτούμε το Πάσχα και όλοι καταλαβαίνουμε  ότι πλησιάζει, από τις μυρωδιές των φρεσκοψημμένων τσουρεκιών στην ατμόσφαιρα, τις γλυκές γεύσεις που μας αφήνουν στο στόμα και τις νηστίσιμες επιλογές που για ακόμη μία Σαρακοστή, αποτελούν σταθερή επιλογή καθημερινά για όλους μας.

Η εορταστική περίοδος του Πάσχα σηματοδοτεί και την ανάληψη δράσεων εταιρικής κοινωνικής ευθύνης. Μέρος των εσόδων που θα συγκεντρωθούν, θα διατεθούν σε τέσσερα κοινωφελή ιδρύματα, στο Κέντρο Αποκατάστασης Ανθρώπων με Αναπηρία (Κ.Α.Α.ΜΕ.Α.) στις Σέρρες, στο  Παράρτημα Χρόνιων Παθήσεων στη Δράμα, στο Δημοτικό Βρεφοκομείο Άγιος Στυλιανός στη Θεσσαλονίκη και στο Σύλλογο Πνοή για το παιδί και την οικογένεια στην Καβάλα. Με κάθε αγορά από τη Μεγάλη Πέμπτη έως και το Μεγάλο Πάσχα λοιπόν προσφέρουμε ευχετήρια κάρτα φτιαγμένη αποκλειστικά για τους πελάτες μας από τα παραπάνω ιδρύματα.

 

Ανακαλύψτε τα μοναδικά μας τσουρέκια και το ΝΕΟ ΠΡΟΙΟΝ ΕΚΛΠΗΞΗ τη πασχαλινή πινιάτα!

 

Οι επιλογές σε τσουρέκια στα καταστήματα Γατίδης Fresh:

  • Τσουρέκι κλασικό πλεξίδα ή τσουρέκι κουλούρα
  • Τσουρέκι γεμιστό με κάστανο και επικάλυψη λευκής σοκολάτας
  • Τσουρέκι γεμιστό με πραλίνα σοκολάτας και επικάλυψη σοκολάτας γάλακτος, ή σοκολάτας υγείας ή λευκής σοκολάτας
  • Τσουρέκι Αγιωργήτικο με μούστο και κρασί
  • Τσουρέκι χωρίς γλουτένη
  • Αλλά και την πασχαλινή Πινιάτα, το Σοκολατένιο Αυγό έκπληξη, με Σοκολάτα Γάλακτος που κρύβει μέσα της γλυκές εκπλήξεις. Το μόνο που ‘έχετε να κάνετε είναι να το σπάσετε με το σφυράκι και να το απολαύσετε.

 

Δοκιμάστε επίσης:

  • τα παραδοσιακά κουλουράκια της λαμπρής,
  • τα μοναδικά τυλιχτά μας κεράσματα
  • Αλλά και το ολόφρεσκό μας παγωτό για το γιορτινό σας τραπέζι

 

 

Γιατί το Πάσχα, θέλει φίλους και γεύσεις από τα Γατίδης Fresh!

 

 

Δ/νσεις καταστημάτων Γατίδης Fresh:

 Θεσσαλονίκη:   

Σέρρες:

Δράμα:

Καβάλα:

 

 

Πληροφορίες για την εταιρία Γατίδης:

Από το 1978 η εταιρία δραστηριοποιείται στο χώρο της αρτοζαχαροπλαστικής. Διαθέτει μια πλήρως καθετοποιημένη μονάδα παραγωγής άρτου, ειδών ζαχαροπλαστικής, σφολιατοειδών και χειροποίητων πιτών, καθώς και ένα μεγάλο δίκτυο ιδιόκτητων καταστημάτων στη Β. Ελλάδα, στους νομούς Σερρών, Δράμας, Καβάλας και Θεσσαλονίκης.

Πάνω από 50 είδη άρτου, 45 είδη σφολιατοειδών – χειροποίητων πιτών και 151 είδη ζαχαροπλαστικής παρασκευάζονται σε ιδιόκτητη μονάδα παρασκευής.

Στα καταστήματα Γατίδης Fresh μπορείτε να βρείτε επίσης μεγάλη ποικιλία από προϊόντα χωρίς γλουτένη, τα οποία παρασκευάζονται σε πτέρυγα που βρίσκεται σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο στις εγκαταστάσεις της, τηρώντας αυστηρούς κανόνες παραγωγής των συγκεκριμένων προϊόντων, καθιστώντας την εταιρία την πλέον εξειδικευμένη μονάδα παραγωγής προϊόντων χωρίς γλουτένη στη Β. Ελλάδα.

Διαβάστε επίσης