• 13 Μαΐου 2024,

Κατασκευάζεται κτήριο στο ΒΙΟΠΑ!

 Κατασκευάζεται κτήριο στο ΒΙΟΠΑ!

Τον Μάιο του 2009, πριν από 8 χρόνια περίπου, τελέστηκε στο Βιοτεχνικό Πάρκο Καβάλας, στη Νέα Καρβάλη, τελετή εγκαινίων του έργου. Κανείς δεν περίμενε ότι η πρώτη επένδυση στα οικόπεδα του Βιοτεχνικού Πάρκου θα έπαιρνε σάρκα και οστά το Μάιο του 2017.

Χθες συνεχίστηκαν κι εντάθηκαν οι εργασίες προκειμένου να δημιουργηθούν οι απαραίτητες υποδομές και σ΄ έναν περίπου μήνα, να λειτουργήσει σε οικόπεδο του Βιοτεχνικού Πάρκου το ξυλουργείο του Μάκη Δημητριάδη.

Γνωστός από την ανάμιξή του στα θέματα της Ομοσπονδίας και του Επιμελητηρίου, ο Μάκης Δημητριάδης, πρόκειται να κλείσει το ξυλουργείο του στη συνοικία του Αγίου Αθανασίου και να μεταφέρει την έδρα της επιχείρησής του, στο οικόπεδο 9-1 του βιοτεχνικού πάρκου.

Πρόκειται για μία πράξη, που κανείς θα μπορούσε να τη χαρακτηρίσει ακόμη και ηρωϊκή, αφού προηγήθηκε μπόλικη γραφειοκρατία, ειδική τεχνική παρέμβαση για τη θεμελίωση της σιδηροκατασκευής. Η θεμελίωση δε, έγινε με τη μέθοδο της πασαλόμπηξης.

Ο Μάκης Δημητριάδης προετοιμάζει ένα ξυλουργείο 530 τετραγωνικών μέτρων, με σιδηροκατασκευή. Τις επόμενες ημέρες οι εργασίες θα συνεχισθούν με τη στρώση του απαραίτητου επαγγελματικού δαπέδου.

Ήταν από τους επαγγελματίες που από την πρώτη στιγμή εμπιστεύτηκε την ιδέα της λειτουργίας του βιοτεχνικού πάρκου, αγοράζοντας εξ αρχής οικόπεδο.

Παρακολουθεί από κοντά τις εργασίες για την προετοιμασία του κτηρίου. Καμιά φορά δεν πιστεύει τα όσα βλέπει, καθώς μέχρι να φτάσει στο σημείο, η επένδυσή του να θεωρείται ολοκληρωμένη, ταλαιπωρήθηκε, ενώ η επένδυση πέρασε από χίλια μύρια κύματα.

Διαβάστε επίσης