Κατεδάφιση επικίνδυνου και άλλα στην Παναγία

 Κατεδάφιση επικίνδυνου και άλλα στην Παναγία

Mία εκκρεμότητα πολλών ετών έληξε χθες στη συνοικία της Παναγίας. στην οδό Θεοδώρου Πουλίδου.

Ολοκληρώθηκε η κατεδάφιση ενός επικίνδυνου και ετοιμόρροπου σπιτιού,  το πρώτο τμήμα του οποίου είχε κατεδαφιστεί πριν από έναν περίπου χρόνο. Το έργο της κατεδάφισης ολοκλήρωσε το μεσημέρι ο Δήμος Καβάλας,  ο οποίος έλαβε όλα τα προβλεπόμενα μέτρα ασφαλείας ενώ βρέχοντας το υπό κατεδάφιση ακίνητο περιόρισε και το πρόβλημα της σκόνης.

Για την έγκριση που έπρεπε να υπάρξει για την κατεδάφιση από την υπηρεσία νεωτέρων μνημείων ( εδρεύει στην Ξάνθη) ο δημοτικός σύμβουλος Δημοσθένης Τουλκίδης σχολίασε με νόημα: «Πόσες συζητήσεις. Πόση φαιά ουσία. Πόσες εργατοώρες για το αυτονόητο….

Δυστυχώς η απομάκρυνση της κυρίας Διαγουμα από την Εφορία Νεότερων καθυστέρησε το αυτονόητο για ενάμιση ακόμα χρόνο.

Τουλάχιστον μπήκε ο σπόρος….).

Χθες στη συνοικία της Παναγίας δούλεψαν πάρα πολλοί δημοτικοί υπάλληλοι οι οποίοι γρήγορα άρχισαν την απομάκρυνση του εξοπλισμού που χρειάστηκε να τοποθετηθεί για τις ανάγκες του φεστιβάλ Cosmopolis.

Στη συνοικία της Παναγίας από το πρωί μέχρι το μεσημέρι δούλεψαν περισσότεροι από 20 δημοτικοί υπάλληλοι διαφόρων ειδικοτήτων (ξυλουργοί, οικοδόμοι, ηλεκτρολόγοι ακόμη και δημοτικοί αστυνομικοί).

Το αργότερο σήμερα το μεσημέρι οι δουλειές τους στην Παναγία -σε συνέχεια της ολοκλήρωσης του φεστιβάλ Cosmopolis -θα έχουν τελειώσει.

Διαβάστε επίσης