• 29 Μαρτίου 2024,

Κατέθεσε αίτηση για διοικητής στο Νοσοκομείο ο Ντίνος Κλειτσιώτης

 Κατέθεσε αίτηση για διοικητής στο Νοσοκομείο ο Ντίνος Κλειτσιώτης

Ο πρώην βουλευτής Καβάλας της Νέας Δημοκρατίας Ντίνος Κλειτσιώτης είναι ένας από τους τοπικούς παράγοντες που ενδιαφέρονται για την κάλυψη της θέσης του διοικητή του νοσοκομείου. Αυτό το δήλωσε ο ίδιος χθες,  εξηγώντας ότι έχει καταθέσει την προβλεπόμενη από τη διαδικασία αίτηση. Είναι πάντα  δίπλα στην παράταξη,  στρατιώτης της είπε χαρακτηριστικά. Παραδέχτηκε ότι στις προηγούμενες εκλογές επεδίωξε να είναι υποψήφιος βουλευτής με τη ΝΔ χωρίς να τα καταφέρει.

Κατά την πρόβλεψη του το θέμα του νέου διοικητή του νοσοκομείου θα κριθεί μέσα στο μήνα. Διατύπωσε μάλιστα μία ειδικότερη εκτίμηση σύμφωνα με την οποία η τελική απόφαση μπορεί να παρθεί πριν τις 15 Οκτωβρίου! Η συζήτηση μαζί του είχε άλλα βασικά θέματα. Τα οικονομικά γενικά αλλά και τοπικά. Το καλοκαίρι και τον τουρισμό στον Νομό και την πόλη.

Ο κ. Κλειτσιώτης είπε: «Είναι αλήθεια ότι η υπερφορολόγηση και ο νόμος Κατρούγκαλου επηρέασαν και επηρεάζουν την επιχειρηματικότητα σε όλη την Ελλάδα. Η νέα κυβέρνηση πήρε θετικά μέτρα. Μειώθηκαν και μειώνονται οι φόροι. Υπάρχει ήδη μία ανακούφιση στην επιχειρηματικότητα. Τα μηνύματα που προκύπτουν τα βλέπω θετικά. Για αυτά που έγιναν στην αγορά της Καβάλας τον Σεπτέμβρη, ειδικότερα στις 30 Σεπτέμβρη, δεν θεωρώ ήταν κάτι το ανησυχητικό. Ίσως ήταν μία σύμπτωση.

Πάντως ακούω και εγώ παράπονα ότι τα ενοίκια των καταστημάτων στην τοπική αγορά είναι υψηλά. Η τοπική οικονομία αναπτύχθηκε λόγω του τουρισμού. Πήρε τα πάνω της και ευτυχώς που έγινε αυτό. Πολλοί είναι αυτοί οι επαγγελματίες που επωφελήθηκαν. Πήραν μία καλοκαιρινή ανάσα. Σε συνέχεια των καλοκαιρινών θετικών γεγονότων πιστεύω ότι η Καβάλα και ο Νομός πρέπει να ακολουθήσει το ίδιο παράδειγμα. Να γίνει τόπος προορισμού,  να την επισκέπτονται οι τουρίστες και τον Χειμώνα. Βρέθηκα στην έκθεση του Επιμελητηρίου. Είχε κόσμο στα εγκαίνια. Η έκθεση τονώνει την τοπική οικονομία.

Συγχαρητήρια στο Επιμελητήριο και τον πρόεδρο του που την διοργανώνουν.. Έχω ήδη δηλώσει ότι η ρύθμιση των 120 δόσεων είναι η καλύτερη ρύθμιση που υπήρξε ποτέ. Πρέπει όλοι να την επωφεληθούν. Η παράταση που δόθηκε, κακώς είναι παράταση μόνο μίας εβδομάδας. Το σωστό είναι αυτό που έκανε το Υπουργείο Εσωτερικών για χρέη στους Δήμους. Έδωσε παράταση ως το τέλος του έτους».

Διαβάστε επίσης