• 18 Μαΐου 2024,

Καβάλα BC: Θέλει νίκη με μεγάλη διαφορά μέσα στον Εθνικό

 Καβάλα BC:  Θέλει  νίκη με  μεγάλη διαφορά μέσα στον Εθνικό

Η Καβάλα μετά το διήμερο ρεπό επανήλθε χθες το πρωί στις προπονήσεις, ξεκινώντας την προετοιμασία της για την αναμέτρηση με τον Εθνικό, το Σάββατο που μας έρχεται.

Τα πράγματα είναι δύσκολα για το Καβαλιώτικο συγκρότημα που χρειάζεται νίκη με μεγάλη διαφορά μέσα στην έδρα του Εθνικού, σε περίπτωση βέβαια που οι Μαχητές Δόξας Πεύκων επικρατήσουν επί του Αίολου Αστακού.

Αν δηλαδή οι Μαχητές κερδίσουμε με 2-3 πόντους διαφορά τον Αίολο, τότε η Καβάλα θα χρειαστεί νίκη με 20 πόντους διαφορά μέσα στον Εθνικό για την 12η θέση.

Πράγμα πάρα πολύ δύσκολο. Αν βέβαια χάσουν οι Μαχητές από τον Αίολο και κερδίσει  η Καβάλα τον Εθνικό , τότε αυτόματα καταλαμβάνει τη 12η θέση και το αβαντάζ έδρας στα πλέι άουτ.

Το Καβαλιώτικο συγκρότημα έχει ένα επιπλέον ντεζαβαντάζ απέναντι στους Μαχητές αφού την ερχόμενη Τετάρτη θα ξεκινήσει τα πλέι άουτ έχοντας στις πλάτες της ένα μεγάλο ταξίδι με επιστροφή από την Αθήνα ενώ αντίθετα οι Μαχητές με τον Αίολο θα παίξουν στην έδρα τους.

Το ευχάριστο για το Νίκο Πενταζίδη ότι δεν προέκυψε κάποιος τραυματισμός από το παιχνίδι του περασμένου Σαββάτου, με τους Μαχητές στο «Αλεξάνδρα Δήμογλου».

 

 

Διαβάστε επίσης