• 25 Απριλίου 2024,

Καβαλιώτες παίκτες του μπριτζ στο παγκόσμιο πρωτάθλημα της Κίνας!

 Καβαλιώτες παίκτες του μπριτζ στο παγκόσμιο πρωτάθλημα της Κίνας!

Ο σύλλογος Kavala Club of Bridge διοργάνωσε το τριήμερο 14 με 16 Σεπτέμβρη στο ξενοδοχείο Λούσυ αγωνιστικό bridge. Έλαβαν μέρος 150 άτομα, περίπου 40 ήταν οι συμμετοχές από την πόλη μας. Συμμετείχαν επίσης παίκτες από την ΑΜΘ αλλά και την Αθήνα. Tο μεσημέρι έγινε η τελετή των απονομών όπου τα έπαθλα ήταν και χρηματικά. Η διοργάνωση ήταν άριστη, κατά γενική ομολογία. Ο σύλλογος της Καβάλας προέρχονταν από τη πετυχημένη του συμμετοχή σε αγώνες που έγιναν προ 10 μέρες στην πόλη της Λάρισας. Στη διοργάνωση της Καβάλας υπήρξε βοήθεια από το δήμο Καβάλας αλλά και ιδιώτες χορηγούς (ζαχαροπλαστεί Μαρμέλο, μάρμαρα Δερμιτζάκη, ξενοδοχείο Λούσυ). Οι αγώνες έγιναν και στις 3 κατηγορίες.

Η σημαντική είδηση του συλλόγου της πόλης μας αφορά τη συμμετοχή δύο παικτών στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα που θα γίνει στην Κίνα τέλος Οκτώβρη. Η Καβάλα θα συμμετάσχει με τον περιφερειακό σύμβουλο ΑΜΘ Παντελή Λασκαρίδη και τον καθηγητή φυσικής αγωγής Κώστα Ταγταλιανίδη. Οι αγώνες στην Κίνα είναι 4 ημερών ενώ στα έξοδα συμμετέχει και η παγκόσμια ομοσπονδία του παιχνιδιού.

Ο σύλλογος Kavala Club of Bridge έχει ζωή δύο χρόνια. Επειδή το bridge έχει παράδοση στην Καβάλα, οι επιτυχίες δεν άργησαν καθόλου για τον σύλλογο. Κι όπως φαίνεται θα συνεχιστούν. Θα επαναληφθούν διοργανώσεις ενώ σύντομα θα αρχίσουν και μαθήματα σε όσους θέλουν να μάθουν να παίζουν bridge.

Διαβάστε επίσης