• 25 Απριλίου 2024,

Λευκή ισοπαλία του Κεραυνού Πέρνης με τον ΑΟΚ στην Κεραμωτή(φωτογραφίες)

 Λευκή ισοπαλία του Κεραυνού Πέρνης με τον ΑΟΚ στην Κεραμωτή(φωτογραφίες)

Στο 0-0 κόλλησαν Κεραυνός Πέρνης και ΑΟΚ σ` ένα παιχνίδι χωρίς πολλές ευκαιρίες από τις δυο πλευρές. Ο ΑΟΚ μπορεί να είχε την κατοχή της μπάλας αλλά παρουσίασε μέτρια επιθετική εικόνα και απείλησε κυρίως με τα φάουλ του Γρηγόρη Παπαδόπουλου.
Ο Κεραυνός είχε νέα πρόσωπα στην ενδεκάδα του. Αποκτήθηκαν ο έμπειρος τερματοφύλακας Ρίζος που πέρσι ήταν στον Λαγκαδά και οι επιθετικοί Μαλακός(Αιολικός, Διαγόρας Ρόδου κτλ), Κωστόπουλος(Πύδνα Κίτρους κτλ).
Αγωνίστηκαν και οι τρεις από την αρχή ενώ υποψήφιος είναι και ο Μιχαλάκης που τη σεζόν 2015-2016 έπαιξε στο Νέστο Χρυσούπολης. Από τον ΑΟΚ δεν έπαιξαν οι τραυματίες Βρονταράς, Ψάλτης, Μπαρέτας και από τον βελτιωμένο Κεραυνό οι Γκεοργκίεφ, Γεωργιάδης, Χαριτίδης, Γεωργούσης.
Αρχικά ο Κεραυνός απείλησε στο 3` με τον Κωστόπουλο που πέτυχε γκολ αλλά ακυρώθηκε ως οφσάιντ και με τον ίδιο παίκτη που στο 4 ` έχασε κλασσική ευκαιρία από πολύ κοντά.
Στη συνέχεια απείλησε ο ΑΟΚ στο 29` με τον Γεμιστό αλλά ο Ρίζος απομάκρυνε.
Στο 51` ωραία απόκρουση του Δήμιζα σε σουτ του Λάσπατζη ενώ στο 55` πέρασε λίγο άουτ το φάουλ του Γρηγόρη Παπαδόπουλου που είχε οριζόντιο δοκάρι σε νέο φάουλ στο 68`. Ο ΑΟΚ ζήτησε πέναλτι στο 76` σε ανατροπή του Ντουρτμέ μέσα στην περιοχή. Πριν ένα χέρι του Κωνσταντάρα σε κεφαλιά του Βαλαβανόπουλου ήταν ακούσιο και στο μισό μέτρο. Στο 86` απείλησε με σουτ ο Γιατσβίνοβιτς.
Οι συνθέσεις των δυο ομάδων.
Κεραυνός Πέρνης: Ρίζος, Μπαντάνης, Μπουλγούρας, Λεγάτος, Κωνσταντάρας, Λάσπατζης, Τσάκωνας, Κωστόπουλος, Μαλακός, Σουκρήογλου, Τσανακτσόγλου.
Αγωνίστηκαν και οι: Τζώρτζης, Μαρκάκης, Τζιβανόπουλος, Μαβινόπουλος, Κριεζής, Περπατουλάκης, Καλτσάς, Χριστοφορίδης(αποκτήθηκε από το Καλαμπάκι).
ΑΟΚ: Δήμιζας, Ζέρης, Λυμπεράκης, Τόσκας, Κασμερίδης, Γαβριηλίδης, Παπαδόπουλος, Κέρθι, Γιατσβίνοβιτς, Τσούτσης, Γεμιστός.
Αγωνίστηκαν και οι: Βαλαβανόπουλος, Μπλιός, Κονταξής, Παυλίδης, Αδαμάκης, Ντουρτμές, Τουμανίδης.
Σε φιλικό παιχνίδι στο Οφρύνιο ο Αετός κέρδισε 2-1 την ομάδα του Λαγκαδά. Τα γκολ για τους γηπεδούχους ο Κωνσταντίνου και ο Σαββατιανός στο φινάλε της αναμέτρησης.

Διαβάστε επίσης