Κέρδισε η ΑΠΟΧΗ στον προχθεσινό β’ γύρο για ΔΗΜΟ και ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ

 Κέρδισε η ΑΠΟΧΗ στον  προχθεσινό β’ γύρο για ΔΗΜΟ  και ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ

Άσχετα με τα αποτελέσματα ο β’ γύρος εκλογικής αναμέτρησης για Δήμο και Περιφέρεια ανέδειξε ένα μεγάλο νικητή και αυτός δεν είναι άλλος από την ΑΠΟΧΗ.

Ο κόσμος δεν πήγε να ψηφίσει και προτίμησε την παραλία.

Το πρόγραμμα είχε την Κυριακή το πρωί καφέ – παραλία μετά κανά τσίπουρο και μετά πάλι καφέ.

Που να μείνει χρόνο για την ψήφο.

Υποσυνείδητα οι περισσότεροι δεν προλάβανε.

Όταν μπλέκεις με παραλίες και τσίπουρα που να πας να ψηφίσεις.

Το παιχνίδι είναι χαμένο από τα αποδυτήρια.

Τα ίδια θα είχαμε και την πρώτη Κυριακή αλλά να ‘ ναι καλά ο ΣΥΡΙΖΑ που πολλοί , όπως αποδείχτηκε, τον περιμένανε στην γωνία και προσήλθανε στις κάλπες για να τον τιμωρήσουν.

Η τιμωρία του ΣΥΡΙΖΑ ήταν ο κυριότερος λόγος που δεν είχαμε τόσο μεγάλα ποσοστά αποχής την πρώτη Κυριακή.

Ο κόσμος πήγε για να στείλει ένα μήνυμα στο κυβερνών κόμμα και με την ευκαιρία ψήφισε για Δήμο και Περιφέρεια.

Ακόμα πιο δύσκολα θα είναι τα πράγματα την Κυριακή 7 Ιουλίου που θα είμαστε στην καρδιά του καλοκαιριού και θα μας βρεί η Κυριακή εκείνη με μία φέτα καρπούζι πάλι σε κάποια παραλία.

Το μόνο που σώζει την παρτίδα είναι οτι εκείνη την Κυριακή στις 7 του Ιούλη έχουμε την μητέρα των μαχών , τις βουλευτικές εκλογές και με την ψήφο μας θα αποφασίσουμε ποιός θέλουμε να πάρει το τιμόνι της διακυβέρνησης της χώρας.

Αυτός θα είναι ο λόγος που θα πάει ο κόσμος να ψηφίσει αν και πάλι τα ποσοστά της αποχής θα είναι μεγάλα.

 

Ο λόγος που οι κάμερες που καλύπτανε τον τελικό του τσάμπιονς λινγκ δεν μας δείξανε την εκρηκτική ξανθιά “ρουκέτα”  που εισέβαλε στον αγωνιστικό χώρο ήταν η σαφή εντολή της FIFA σε περίπτωση τέτοιων φαινομένων.
“΄Αλλα λόγια να αγαπιόμαστε δηλαδή”.

Μέχρι να απομακρυνθεί ο εισβολέας οι κάμερες είναι αλλού για να μην καταλάβει τίποτα ο τηλεθαετής του τελικού.

Θα μπορούσε βέβαια για την εκρηκτική Ρωσίδα που φορούσε ( και δεν φορούσε” ένα άκρως αποκαλυπτικό ( ξεκολέ) μαγιό να γίνει μία εξαίρεση.

Η Ρω­σί­δα έ­γι­νε διά­ση­μη μέ­σα σε λί­γες ώ­ρες και οι α­κό­λου­θοί της στο instagram “ε­κτι­νά­χθη­καν” α­πό τις 335.000 στα 2,5 ε­κα­τομ­μύ­ρια, μέ­χρι να τη “μπλο­κά­ρει” το ί­διο το κοι­νω­νι­κό δί­κτυο.

Κι αυ­τό για­τί ε­δώ και λί­γη ώ­ρα η σε­λί­δα της Βο­λάν­σκι δεν υ­πάρ­χει στο instagram και εμ­φα­νί­ζε­ται το μή­νυ­μα “Μη δια­θέ­σι­μο πε­ριε­χό­με­νο”, προ­φα­νώς ε­ξαι­τί­ας της “πο­λε­μι­κής” δια­φή­μι­σης που προ­σπά­θη­σε να κά­νει μέ­σα α­πό την ει­σβο­λή της στον τε­λι­κό του Champions League.

 

Τώρα που τελειώσανε οι εκλογές καλό είναι χαμένοι και κερδισμένοι να ασχοληθούν και λίγο με τα προβλήματα του Δήπου που όσο αφορά την καθημερινότητα μας είναι αρκετά.

Αναγνώστες της ΠΡΩΙΝΗΣ μας κάνουν έντονα παράπονα για την βρωμιά που έχουν οι τουαλέτες (κλουβιά) στο λιμάνι και δημιουργούν τις χειρότερες εντυπώσεις στους τουρίστες που τις επισκέπτονται αφού είναι τοποθετημένες στην βιτρίνα της πόλης και σε μία περιοχή που κυρίως το καλοκαίρι διέρχονται πάρα πολλοί ξένοι ενώ πολλά είναι και τα παράπονα από Παληό μεριά όπου τα χόρτα σε αρκετές περιπτώσεις έχουν καταπιεί το πεζοδρόμιο που υπάρχει για τους πεζούς.

Μέχρι σήμερα δεν έχει εμφανιστεί ούτε ένα χορτοκοπτικό του Δήμου και ότι γίνεται , γίνεται με πρωτοβουλία ιδιωτών.

 

Τα κορίτσια του Δημοτικού Σχολείου του Παληού στον μεγάλο τελικό του ΜΙΝΙ ΜΠΑΣΚΕΤ αφού κέρδισε το απόγευμα της Κυριακής το 2ο Δημοτικό στα Ποταμούδια και πάει την ερχόμενη Κυριακή στο “Αλεξάνδρα Δήμογλου” για τον μεγάλο τελικό.

Ραντεβού δηλαδή την Κυριακή στην Καλαμίτσα.

 

Η νίκη του Μουριάδη με ποσοστό πάνω απο 60% δείχνει την διάθεση που είχανε οι Καβαλιώτες να αλλάξουν Δήμαρχο.

Αυτό το ρεύμα ήταν αδύνατον να ανατραπεί παρά τις προσπάθειες της τελευταίας στιγμής από την πλευρά της Τσανάκα που προσπάθησε να κάνει κάποιες συνεργασίες και να εκβιάσεις κάποιες περισσότερες.

 

Αυτά τα λίγα και για σήμερα.

Να είστε και καλά και να έχουμε ένα καλό μήνα , έναν καλό Ιούνη χωρίς καιρική αστάθεια γιατί τα μπουρίνια και του Σαββατοκύριακου που έφυγε την κάνανε την ζημιά και προκαλέσανε μάλιστα και αρκετές διακοπές ρεύματος άκρως επικίνδυνες ευτυχώς λίγων δευτερολέπτων.

Θα τα πούμε και πάλι αύριο το πρωί.

Καλή συνέχεια και καλό καλοκαίρι.

με το 1 με το 2 με το 3 :

ΑΛΟΡΑ !

 

 

 

 

 

 

 

Διαβάστε επίσης