• 25 Απριλίου 2024,

Κι άλλοι υποψήφιοι του ΚΙΝΑΛ στην Π.Ε. Καβάλας

 Κι άλλοι υποψήφιοι του ΚΙΝΑΛ στην Π.Ε. Καβάλας

Εντός των ημερών ή των προσεχών εβδομάδων το Κίνημα Αλλαγή πρόκειται να ανακοινώσει τα ονόματα κι άλλων υποψηφίων βουλευτών για την περιφερειακή ενότητα Καβάλας. Αυτό ήταν το συμπέρασμα των δηλώσεων που παραχώρησε στην ΠΡΩΙΝΗ ο Δημήτρης Παπουτσής, ο οποίος μαζί με την Μαρία Τσουρή έχουν ήδη ανακοινωθεί ως υποψήφιοι των βουλευτικών εκλογών με το ψηφοδέλτιο του ΚΙΝΑΛ.

Ο κ. Παπουτσής επανέλαβε ότι στόχος του Κινήματος Αλλαγής είναι να καταταχθεί ως τρίτο κόμμα στην περιφερειακή ενότητα Καβάλας. Περιέγραψε τη σύνθεση του βουλευτικό ψηφοδελτίου, όταν αυτό θα ολοκληρωθεί, ως ισχυρή και ποιοτική. Ετοιμαζόμαστε για τις εκλογές, σημείωσε ο Δημήτρης Παπουτσής, συμπληρώνοντας ότι σύντομα θα ανακοινωθούν τα ονόματα και άλλων υποψηφίων βουλευτών, όπως συνέβη με τον ίδιο και την κ. Τσουρή.

Σε επίπεδο πολιτικών εξελίξεων, ο Δημήτρης Παπουτσής παρατήρησε: «Διανύουμε εορταστικές ημέρες χωρίς ειδήσεις εκ μέρους των μεγάλων κομμάτων, πολύ περισσότερο από τα μικρότερα όπως είναι το Κίνημα Αλλαγής. Οι ημέρες προσφέρονται για περισυλλογή και προβληματισμό εκ μέρους των πολιτών. Συμμετέχω σταθερά στην δραστηριότητα της παράταξης.

Το 2019 θα είναι μια κρίσιμη πολιτικά χρονιά. Εκτιμώ ότι όλες οι εκλογές θα διεξαχθούν ταυτοχρόνως. Δεν αποκλείεται δηλαδή να συν-πέσουν. Αυτό το σενάριο φαίνεται ως πιθανότερο. Δεν αποκλείεται να διεξαχθούν και νωρίτερα από τον Μάη. Ας μη ξεχνούμε ότι υπάρχει η εκκρεμότητα της Συμφωνίας των Πρεσπών που ίσως επιταχύνει τις εξελίξεις στη χώρα μας. Υπάρχει επίσης και το οικονομικό ζήτημα αν και η κυβέρνηση επιμένει πως βγήκαμε από το μνημόνιο. Κατά την άποψή μου, το οικονομικό πρόβλημα της χώρας ακόμη δε λύθηκε.

Το σενάριο διεξαγωγής των εθνικών εκλογών τον Οκτώβριο, όπως επιμένει η κυβέρνηση, είναι κατά την άποψή του το λιγότερο πιθανό. Διότι πιστεύω ότι θα είναι καθοριστικό το αποτέλεσμα των ευρωεκλογών».

 

Διαβάστε επίσης