Κλάδευση επικίνδυνου δέντρου από τον ΟΛΚ

 Κλάδευση επικίνδυνου δέντρου από τον ΟΛΚ

Ο Οργανισμός Λιμένα Καβάλας βρίσκεται σε διαρκή προετοιμασία εν όψει της καλοκαιρινής περιόδου έστω κι αν φέτος τα δεδομένα -καταρχήν τουλάχιστον- φαίνεται ότι θα είναι διαφορετικά.

Χθες πραγματοποιούνταν ταυτόχρονες εργασίες στην παραλιακή ζώνη, κυριότερη  των οποίων ήταν το κλάδεμα δέντρου (ευκάλυπτος) στο χώρο που αναπτύσσει τραπεζοκαθίσματα το κατάστημα Παλλάδιο.

 

Σύμφωνα με μαρτυρίες περαστικών στους βοριάδες που έριξαν αρκετά δέντρα στην πόλη τον προηγούμενο μήνα, το συγκεκριμένο έδειξε να μην συμπεριφέρεται σωστά.

Το ύψος του είχε ξεπεράσει το προβλεπόμενο όριο έτσι επαναλήφθηκε προληπτική κλάδευση. Εργασία που γίνεται ανά τακτά χρονικά διαστήματα.

Την ίδια ώρα άλλο προσωπικό του οργανισμού λιμένα δούλευε στην παραλία για το πλύσιμο που ξεκίνησε χθες.

Γίνεται επίσης μπογιάτισμα στο τέλος της χερσαίας ζώνης, κοντά στη θάλασσα . Το επόμενο διάστημα ο Οργανισμός Λιμένα Καβάλας θα ραντίσει τους φοίνικες στην παραλία για να τους προστατεύσει από τη βλάβη που προκαλεί σε αυτούς το κόκκινο σκαθάρι.

Προ μιας περίπου εβδομάδας ο ΟΛΚ φρεσκάρισε όλες τις διαγραμμίσεις στην οδό Ερυθρού Σταυρού (τμήμα αρμοδιότητας του) όπως και τις διαγραμμίσεις προς την είσοδο του κεντρικού λιμανιού.

Διαβάστε επίσης