Κλειστά αύριο Τετάρτη όλα τα σχολεία του Δήμου ΚαβάλαςΟ Δήμος Καβάλας μετά από συνεργασία με την Πολιτική Προστασία λόγω του εκτεταμένου παγετού και της επιδείνωσης του καιρού αποφάσισε αύριο Τετάρτη να μην λειτουργήσει κανένα σχολείο εντός των γεωγραφικών του ορίων.

Θα λειτουργήσουν μόνο δύο παιδικοί σταθμοί για την εξυπηρέτηση των εργαζομένων γονέων στον Βύρωνα 9Μεταμόρφωση) και στην οδό Εκάβης (Καλαφατιά).

Η ανακοίνωση του Δήμου Καβάλας

ΚΛΕΙΣΤΑ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΑΥΡΙΟ 9-1-2019 ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΚΑΒΑΛΑΣ

Εξαιτίας του παρατεταμένου παγετού σε συνδυασμό με την νεότερη ενημέρωση που μας παρείχε πριν από λίγο η υπηρεσία της Πολιτικής Προστασίας της Περιφερειακής Ενότητας Καβάλας, σύμφωνα με την οποία αναμένονται έντονα καιρικά φαινόμενα χιονοπτώσεων από τις πρωινές ώρες της 9ης -1 – 2019 στα όρια του δήμου Καβάλας, προς αποφυγή δυσάρεστων καταστάσεων και με γνώμονα την ασφάλεια των παιδιών, αποφασίζεται πως όλα τα σχολεία στα όρια του Δήμου Καβάλας θα παραμείνουν αύριο κλειστά.
Επίσης θα παραμείνουν κλειστοί και όλοι οι παιδικοί σταθμοί του Δήμου Καβάλας με εξαίρεση,
Α: τον παιδικό σταθμό της οδού Αρκαδίου ( Μεταμόρφωση ) και Β: τον παιδικό σταθμό της Εκάβης ( Καλαφατιά).
Στους δυο ανωτέρω παιδικούς σταθμούς θα μπορούν να εξυπηρετηθούν και παιδιά από άλλους παιδικούς σταθμούς – οι οποίοι θα είναι κλειστοί – εφόσον το επιθυμούν οι γονείς τους.

Η Δήμαρχος Καβάλας
Δήμητρα Τσανάκα

 

 

eXTReMe Tracker