Κλειστά αύριο τα σχολεία σε Δήμο Παγγαίου, Δήμο Θάσου και Δήμο Νέστου

 Κλειστά αύριο τα σχολεία σε Δήμο Παγγαίου, Δήμο Θάσου και Δήμο Νέστου

Εξαιτίας του ολικού παγετού και σε συνδυασμό με την ανάγκη περιορισμού της διασποράς του COVID-19, Ο Δήμος Παγγαίου με γνώμονα την ασφάλεια μαθητών, γονέων και εκπαιδευτικών αποφασίζει, Αύριο Δευτέρα 24/1/2022 όλες  οι σχολικές μονάδες Πρωτοβάθμιας, Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης καθώς και οι Βρεφονηπιακοί σταθμοί να παραμείνουν κλειστοί.


Κατόπιν απόφασης του Δημάρχου Θάσου, όλες οι σχολικές μονάδες όλων των βαθμίδων εκπαίδευσης του Δήμου Θάσου (Σχολεία Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, Παιδικοί – Βρεφονηπιακοί Σταθμοί) δεν θα λειτουργήσουν δια ζώσης την Δευτέρα 24-01-2022 και την Τρίτη 25-01-2022, λόγω δυσμενών καιρικών συνθηκών (χιονόπτωση –– χιονόστρωση στις 22-01-2022 και παγετός – χαμηλές θερμοκρασίες έκτοτε) που επικρατούν και προβλέπονται, καθιστώντας επικίνδυνη την προσέλευση και την παραμονή των μαθητών στα σχολεία.


Με ανάρτηση του ο Δήμαρχος Νέστου, κ. Σάββας Μιχαηλίδης ενημέρωσε πως όλα τα σχολεία του δήμου θα είναι αύριο κλειστά. Οι βρεφονηπιακοί σταθμοί ωστόσο θα λειτουργήσουν κανονικά.

Διαβάστε επίσης