• 8 Μαΐου 2024,

Κλείνει το ρόστερ του ΑΟΚ – Βλέπει σέντερ φορ αλλά και τερματοφύλακα

 Κλείνει το ρόστερ του ΑΟΚ –  Βλέπει σέντερ φορ αλλά και τερματοφύλακα

Ο ΑΟΚ μετά το ναυάγιο της απόκτησης του Νίκου Αγγελούδη για τη θέση του σέντερ φορ, εξετάζει άλλες περιπτώσεις και δεν αποκλείουμε σύντομα να έχουμε μια μεταγραφή έκπληξη.

Όχι επιπέδου… Ρομπέρ αλλά σίγουρα δυνατή.

Σε μεταγραφικό επίπεδο ο ΑΟΚ για να κλείσει το ρόστερ του, θέλει έναν ακόμη τερματοφύλακα. Μέχρι τώρα έχουν αποκτηθεί ο Δήμιζας και ο Παγκάκης. Μάλλον θα αποκτηθεί ένας νεαρός που θα είναι επένδυση για το μέλλον.

Με  Καβαλιώτικο στοιχείο  το ρόστερ του ΑΟΚ

Ένας από τους στόχους των διοικούντων του ΑΟΚ ήταν να επανδρωθεί το ρόστερ της ομάδας για τη σεζόν 2017-2018 με αρκετά παιδιά μέσα από το νομό Καβάλας.

Αυτό φαίνεται ότι έχει γίνει.

Στο έμψυχο υλικό παρέμειναν ο Γρηγόρης Παπαδόπουλος ο Καπνόπουλος , ο Μπλιός, ο Ζαρωτιάδης, ο Τζιτζιφάκος, ο Θωμαϊδης.

Ενώ αποκτήθηκαν ο Λυμπεράκης από την ΑΕΚ, ο Αδαμάκης από το Βρασίδα Ν. Π, ο Βαλαβανόπουλος από το Νέστο, ο Ντουρτμές από τον ΠΑΟΚ Καβάλας, ο  Παυλίδης από τον Ναζιανζό Νέας Καρβάλης.

Ο Προβατίδης αποκτήθηκε από την Κ-20 του ΠΑΟΚ αλλά η καταγωγή του είναι από το Κοκκινόχωμα.  Σε αυτούς προσθέτουμε και τον Τσακιρίδη.

Ο Χατζηκυριάκου μπορεί να είναι Δραμινός αλλά αγωνιζόταν τα τελευταία χρόνια στον Ηρακλή Καβάλας.  Το δείγμα σαφώς δείχνει και τις προθέσεις των ανθρώπων της ομάδας, δηλαδή να έχει ο ΑΟΚ Καβαλιώτικη ταυτότητα προκειμένου να υπάρχει και περισσότερο αγκάλιασμα από την τοπική κοινωνία.

 

Διαβάστε επίσης