ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 25 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2017

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 25 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2017

Από το προσεχές Φθινόπωρο μπαίνουν σε φάση υλοποίησης τα νέα προγράμματα Ίντερεκ, τα οποία κι αυτήν την φορά αναλαμβάνουν τοπικοί φορείς. Τα προγράμματα είναι ίδια με αυτά της προηγούμενης περιόδου αλλά έχουν αυξημένο προϋπολογισμό. Ο Δήμος Παγγαίου θα μελετήσει το πρόβλημα της διάβρωσης των ακτών της αρμοδιότητας του, θα αναβαθμίσει τα δύο αγροτικά του ιατρεία. Μέσω ίντερεκ το Νοσοκομείο θα ανανεώσει τον εξοπλισμό του. Προγράμματα Κοινωνική Οικονομίας θα υλοποιεί τόσο το ΤΕΙ όσο και ο Νομαρχιακός Σύλλογος ΑμΕΑ.

 

Νέα δήλωση έκανε χθες ο Υπουργός Εσωτερικών Πάνος Σκουρλέτης περί μετάθεσης των τοπικών εκλογών από τον Μάη στο Φθινόπωρο του 2019. Το Υπουργείο Εσωτερικών στηρίζει τον Δήμο Παγγαίου αφού αναλαμβάνει να καλύψει υποχρεώσεις του σε τρίτους έως και 500.000 ευρώ. Ομόφωνο ψήφισμα του Δημοτικού Συμβουλίου Νέστου υπέρ της υποψηφιότητας του Αρχιμανδρίτη Παύλο για τη κενή θέση του Μητροπολίτη Φιλίππων Νεαπόλεως Θάσου. Ο κ. Τσομπανόπουλος ανακοίνωσε χθες νέα γεώτρηση ύδρευσης στο Διπόταμο. Οι πρώην υπουργοί Βρούτσης και Καράογλου επισκέπτονται την Καβάλα στις 10 Σεπτέμβρη σε εκδήλωση λόγω ΔΕΘ. Τέλος Οκτώβρη το αναπτυξιακό συνέδριο της Κυβέρνησης στην Κομοτηνή.

 

Βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ της ΑΜ συσκέφθηκαν χθες με διοικητές Νοσοκομείων της Περιφέρειας μας. Εκτός ομάδας Μέτιου ο Μιχάλης Αμοιρίδης. Έκπτωση 63% σε δημοτικό έργο για το κτίριο του πρώην ΕΟΚ. Θα το εκτελέσει εταιρία από τη Δράμα. Συγχαρητήριες ανακοινώσεις σε όσους πέτυχαν στις Πανελλαδικές εξετάσεις από τους Δημάρχους Καβάλας- Νέστου και τον εκπρόσωπο των ΑΝΕΛΛ Γιώργο Τσακίρη. Συνεδριάζει το μεσημέρι το Δημοτικό Συμβούλιο Θάσου.

 

Στις 7 το απόγευμα στο Δημαρχείο συνάντηση Καβαλιωτών ακαδημαϊκών και επιστημόνων, πρωτοβουλία του Ινστιτούτου Κοινωνικών Κινημάτων Ιστορίας Καπνού. Το βράδυ στο Φρούριο η «Ασκητική» από το ΚΘΒΕ. Αύριο βράδυ στο Φρούριο η χορωδία της Νέας Περάμου ενώ την Κυριακή το πρωί στον Πλαταμόνα εκδήλωση του ΚΚΕ- τιμή στην Εθνική Αντίσταση.

 

Όχι μόνο σέντερ φορ αλλά και τερματοφύλακα θα αποκτήσει ο ΑΟΚ. Αυξημένες οι πιθανότητες να μείνει στην Ένωση ο Ντιαλό. Με Ξηροπόταμο θα παίξει την Κυριακή ο Νέστος, χωρίς φιλικό το Σαββατοκύριακο ο Αετός Ορφανού.

Διαβάστε επίσης