Κλοπή βάρκας δεύτερη φορά!

 Κλοπή βάρκας δεύτερη φορά!

Μία περίεργη ιστορία διαδραματίστηκε στο λιμάνι της Καβάλας, το βράδυ της Τρίτης. Ιδιοκτήτης ερασιτεχνικού σκάφους το βρήκε έξω από το λιμάνι, να το χρησιμοποιούν δύο άγνωστα άτομα. Μία ημέρα νωρίτερα το είχαν κλέψει από το λιμάνι των Σφαγείων όπου το έδενε. Ειδοποίησε το Λιμεναρχείο, που έσπευσε στο σημείο. Ο ένας εκ των δύο αγνώστων φορούσε καταδυτική στολή, βούτηξε στη θάλασσα και εξαφανίστηκε. Ο δεύτερος συνελήφθη.

Το πρώτο άτομο εμφανίστηκε στο Λιμεναρχείο λίγη ώρα αργότερα. Και οι δύο συνελήφθησαν και χθες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα κατηγορούμενοι για κλοπή ερασιτεχνικής βάρκας. Όπως προκύπτει την είχαν κλέψει από το λιμανάκι των Σφαγείων κι όπως οι κατηγορούμενοι ισχυρίζονται το έκαναν για βιοποριστικούς λόγους, για να ψαρέψουν και στη συνέχεια τα αλιεύματα να τα πουλήσουν προκειμένου να έχουν έσοδα.

Ένας εκ των δραστών είναι κάτοικος Καβάλας, Έλληνας. Ο δεύτερος επίσης κάτοικος Καβάλας, αλλοδαπός. Σχετική ανακοίνωση εξέδωσε το Λιμεναρχείο Καβάλας: Δύο (02) αλλοδαποί, ηλικίας 32 και 25χρονών, συνελήφθησαν πρώτες πρωινές ώρες χθες, από στελέχη του Κεντρικού Λιμεναρχείου Καβάλας στη χερσαία ζώνη λιμένα Καβάλας ως δράστες κλοπής  ερασιτεχνικού σκάφους.
Προανάκριση διενεργείται από την οικεία Λιμενική Αρχή.

 

Διαβάστε επίσης