• 24 Απριλίου 2024,

Κοίτα να ντύνεσαι καλά και ήρθε κρύο …

 Κοίτα να ντύνεσαι καλά και ήρθε κρύο …

Το καιρικό σύστημα που μας επηρεάζει απο χθες Τετάρτη θα φέρει εδώ στην δική μας περιφέρεια κρύο , βροχές και χιόνια στα ορεινά.

Είναι νομίζω το τελευταίο σοβαρό κύμα κακοκαιρίας που θα μας απασχολήσει τον φετινό χεμώνα αφού δεν μας παίρνει χρονικά για κάτι άλλο.

Είμαστε στο πρώτο δεκαήμερο του Φλεβάρη και ήδη υπάρχει πρόβλεψη για καλό καιρό την ερχόμενη εβδομάδα που θα μας φέρει πιο κοντά στην άνοιξη.

Αν περάσει αυτό το καιρικό σύστημα που φαίνεται ότι θα φέρει διάφορα φαινόμενα  θα έρθουμε πιο  κοντά στην πρώτη ημέρα της άνοιξης με ότι αυτό συνεπάγεται.

Δεν έχουμε κανένα παράπονο και από τον φετινό χειμώνα που ήταν Φθινοπωρινός και πέρασε σχετικά εύκολα.

Όλες οι προβλέψεις ακόμα και αυτές που μας κάνανε τα μερομήνια  νομίζω οτι δεν είχανε καμμία σχέση με αυτό που τελικά ζήσαμε.

 

Το είπανε και το κάνανε οι Κινέζοι οι οποίοι μετά από δέκα ημέρες φουλ εργασιών , πρωί – βράδυ δώσανε σε λειτουργία το νέο Νοσοκομείο 1000 κλινών που θα δέχεται μόνο όσους νοσούν από τον κοροναϊό.

Μπορεί για τον υπόλοιπο πλανήτη αυτό που καταφέρανε να ήταν εξωπραγματικό για αυτούς όμως ήταν κάτι πραγματικό.

Φαντάζομαι ότι αν μέσα σε δέκα ημέρες σηκώνουν και λειτουργούν ένα Νοσοκομείο 1000 κλινών αν τους φέρουμε εδώ θα μας φτιάξουν την πεσμένη γέφυρα σε ένα απόγευμα !

 

Ο Τροϊκανός Πολ Τόμσεν που στοίχειωσε την Ελλάδα τα χρόνια τα μνημονιακά βγήκε στην σύνταξη αφού μετά το τέλος και του ελληνικού προγράμματος δημοσιονομικής προσαρμογής δεν είχε με τι να ασχοληθεί.

Τα γράφαμε από αυτήν εδώ την σελίδα και προβλέπαμε αυτή την εξέλιξη αφού ένα σωρό τέτοιοι τύπου θα μένανε χωρίς αντικείμενο απασχόλησης αν η Ελλάδα έβγαινε από τα μνημόνια.

Και έτσι έγινε.

Το θέμα είναι ότι όλοι αυτοί που εφαρμόσανε ένα σωρό λάθος προγράμματα και τακτικές για την σωτήρια (;) της χώρας μας αποχώρησαν από την ενεργό δράση με ανακοινώσεις – ύμνους από την πλευρά του ΔΝΤ.

Είναι φοβερό να κάνεις τέτοια εγκληματικά λάθη και παρόλα αυτά να σε αποθεώνουν.

 

Αυτή την φορά η Λενιώ από το καθημερινό σήριαλ του Αντ1 “ΜΕΛΙΣΣΕΣ” στο επεισόδιο της Τετάρτης βγήκε από την φυλακή αλλά για πόσο ;

Σίγουρα θα υπάρξει και δεύτερη φορά επίσκεψης στο κελί του Προύσαλη αλλά όχι στο άμεσο μέλλον.

Το σήριαλ προκειμένου να κρατήσει το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού έχει σοβαρές εξελίξεις σε κάθε επεισόδιο αρχίζοντας να θυμίζει ΤΟΛΜΗ και ΓΟΗΤΕΙΑ.

Καλή σας ημέρα και καλή καλή συνέχεια.

με το 1 με το 2 με το 3 :

ΑΛΟΡΑ !

 

 

 

Διαβάστε επίσης