Κόκκινα τα φετινά Χριστούγεννα στην Καβάλα

 Κόκκινα τα φετινά Χριστούγεννα στην Καβάλα

Κόκκινα θα είναι τα φετινά Χριστούγεννα στην Καβάλα. Το έντονο κόκκινο χρώμα μαζί με το άσπρο έχουν τα σκηνικά που τοποθετούνται προσεκτικά τις τελευταίες ημέρες, ειδικότερα στην περιοχή της κεντρικής πλατείας. Πρόκειται για μία ιδέα της συμπολίτισσας μηχανικού Μαρίας Καλέα, την οποία φέτος εμπιστεύθηκε ο δήμος Καβάλας.

Οι εργασίες θα τελειώσουν γρήγορα ώστε όλα να είναι έτοιμα για την έναρξη των εκδηλώσεων στις 11 Δεκεμβρίου. Χθες επέβλεψε την τοποθέτηση σκηνικών της εισόδου στην κεντρική πλατεία η αντιδήμαρχος Ευαγγελία Δρακονάκη, ενώ στο σημείο δουλεύουν πολλοί δημοτικοί υπάλληλοι ακολουθώντας τις οδηγίες της κ. Καλέα.

Αξιοποιήσαμε το παλιό υλικό που βρήκαμε στις αποθήκες του δήμου, εξήγησε η Μαρία Καλέα, σημειώνοντας ότι στολισμός θα υπάρχει και σε άλλα σημεία του κέντρου όπως για παράδειγμα στον Άγιο Νικόλαο.

Εντωμεταξύ το πρόγραμμα των εκδηλώσεων του δήμου Καβάλας που θα αρχίσει στις 11 Δεκεμβρίου έχει οριστικοποιηθεί. Πρόκειται να ανακοινωθεί αναλυτικά μέσω συνεντεύξεως τύπου που προγραμματίζεται να δοθεί αύριο στο δημαρχείο.

Διαβάστε επίσης