• 29 Απριλίου 2024,

Κωνσταντοπούλου, Γεννηματά, Λαφαζάνης και άλλοι…

 Κωνσταντοπούλου, Γεννηματά, Λαφαζάνης και άλλοι…

Η εβδομάδα που αρχίζει σήμερα , είναι εβδομάδα πολιτικών δραστηριοτήτων στην πόλη και το νομό, λόγω των πολλών επισκέψεων πολιτικών προσώπων.

Η Ζ. Κωνσταντοπούλου ως επικεφαλής νέου κόμματος έρχεται στην Καβάλα σήμερα το πρωί. Θα έχει επαφές στα γραφεία του Συνεταιρισμού των Εργαζομένων στα Πετρέλαια, θα δώσει προτεραιότητα στο πρόβλημα της βιομηχανίας των φωσφορικών λιπασμάτων.

Την Τετάρτη θα βρίσκονται ταυτόχρονα στην Καβάλα και την Ελευθερούπολη, η Φώνη Γεννηματά και ο Παναγιώτης Λαφαζάνης. Η κα Γενννηματά θα μιλήσει στις 7.00 το απόγευμα της Τετάρτης στο Αμφιθέατρο Δημοκρατίας στην Ελευθερούπολη, προερχόμενη από την πόλη της Δράμας. Θ΄ αναπτύξει κυρίως αγροτικά θέματα.

Ήδη η νομαρχιακή επιτροπή του ΠΑΣΟΚ κάνει μεγάλη κινητοποίηση για την επιτυχία της εκδήλωσης.

Το πρωί της Τετάρτης θα έρθει στην Καβάλα ο Π. Λαφαζάνης, με πρόγραμμα επισκέψεων στη Βιομηχανία Φωσφορικών Λιπασμάτων, στους πρόσφυγες στο Εσκί Καπού, στην αγορά, ενώ το μεσημέρι θα δώσει συνέντευξη τύπου. Μιλά στις 8.00 το απόγευμα της Τετάρτης στην πλατεία Καπνεργάτη.

Με αφορμή την Πέμπτη 16 Ιουνίου, τα εγκαίνια των πλωτών εξεδρών, φημολογείται ότι θα έρθουν στην Καβάλα κυβερνητικά στελέχη, φημολογία που πάντως δεν επιβεβαιώνεται.

Η επίσκεψη Π. Λαφαζάνη

Η ΛΑΕ Καβάλας διοργανώνει την Τετάρτη 15 Ιουνίου, στις 8.00 το βράδυ, στην πλατεία Καπνεργάτη, ανοιχτή πολιτική συγκέντρωση με ομιλητή τον Παναγιώτη Λαφαζάνη, ο οποίος θα παρουσιάσει την πρόταση της ΛΑΕ για την αριστερή διέξοδο από την κρίση.

Αναλυτικά το πρόγραμμα  των επισκέψεων που θα ακολουθήσει ο Παναγιώτης Λαφαζάνης έχει ως εξής:

-9.30 π.μ.: Συνάντηση με το σωματείο εργαζομένων στη ΒΦΛ στην πύλη του εργοστασίου

-10.15 π.μ.: Επίσκεψη στον χώρο φιλοξενίας των μεταναστών στο Εσκί – Καπού

-11.00 – 13.00: Περιοδεία στην αγορά της Καβάλας

-13.30: Συνέντευξη Τύπου στο γραφείο της ΛΑΕ (Κασσάνδρου 1)

-15.00: Συνάντηση με τον Σύλλογο Αγροτών Καβάλας στο γραφείο του συλλόγου

-20.00: Ανοιχτή πολιτική συγκέντρωση στην πλατεία Καπνεργάτη:

«Υπάρχει άλλος δρόμος:  Η πρόταση της ΛΑΕ για την αριστερή διέξοδο από την κρίση»

Η επίσκεψη Ζ. Κωνσταντοπούλου

Διήμερη επίσκεψη θα πραγματοποιήσει η Ζωή Κωνσταντοπούλου στην Ανατολική Μακεδονία. Την Δευτέρα 13 και την Τρίτη 14 Ιουνίου 2016, η Ζωή Κωνσταντοπούλου θα έχει συναντήσεις με τοπικούς φορείς ενώ το βράδυ της Τρίτης θα είναι η κεντρική ομιλήτρια πολιτικής εκδήλωσης της Πλεύσης Ελευθερίας στο Ωδείο Δράμας.

Δευτέρα 13 Ιουνίου 2016

09:30: – Επίσκεψη στον Αγροτικό Συνεταιρισμό Χρυσούπολης “Νέστος”

10:30-12:30: – Συνάντηση – σύσκεψη στα Γραφεία των εργαζομένων στην Kavala Oil με: το Σωματείο εργαζομένων στην Kavala Oil, το Σωματείο υπαλλήλων και Εργατοτεχνιτών Λιπασμάτων Καβάλας, τον Αγροτικό Σύλλογο Δήμου Καβάλας και άλλους φορείς του Νομού

17:00:  – Συνέντευξη Τύπου στη Δράμα (Μύλος-Νερά της Αγίας Βαρβάρας)

20:00:  – Συνάντηση με φορείς στο Δημαρχείο Προσοτσάνης

Τρίτη 14 Ιουνίου 2016

10:30:  – Εργατικό Κέντρο Δράμας – Συναντήσεις με κοινωνικούς φορείς

12:30: – Συνάντηση – Σύσκεψη με Βιοτεχνικό & Επαγγελματικό. Επιμελητήριο Δράμας και Εμπορικό Σύλλογο Δράμας

14:00: – Συνάντηση με την Ομοσπονδία Επαγγελματιών Βιοτεχνών

20:30: – Κεντρική πολιτική εκδήλωση της Πλεύσης Ελευθερίας με ομιλήτρια την Ζωή Κωνσταντοπούλου στο Ωδείο Δράμας

Χθες ανακοινώθηκε επίσκεψη και του βουλευτή ΚΚΕ κ. Γιάννη Δελή ενώ «ανοιχτό» είναι το ενδεχόμενο κυβερνητικών παραγόντων στα εγκαίνια των πλωτών εξεδρών την Πέμπτη το βράδυ.  Το πρόγραμμα της επίσκεψης Δελή: 10.00 π.μ.: Επίσκεψη στον προσφυγικό καταυλισμό στο Εσκί Καπού 11.00 π.μ.: Συνάντηση με τους εργαζόμενους των λιπασμάτων στην είσοδο του εργοστασίου. 12.00 μ.:    Συνέντευξη τύπου στο ξενοδοχείο “Εσπέρια”.

 

 

 

 

Διαβάστε επίσης