• 26 Απριλίου 2024,

Κορίτσι είσαι για ένα κοινωνικό μέρισμα ;

 Κορίτσι είσαι για ένα κοινωνικό μέρισμα ;

Η δημοσιονομική υπεραπόδοση που προκάλεσε το κλείσιμο ένα σωρό εταιριών και ένα σωρό σπιτιών δίνει για άλλη μια χρονιά το δικαίωμα στον έλληνα πρωθυπουργό να μοιράσει κοινωνικό μέρισμα σε όσους το έχουν ανάγκη βάση νούμερων.

Μάλιστα αυτά που θα πάρουν ως βοήθημα οι χαμηλοσυνταξιούχοι και όλοι οι δικαιούχοι θα είναι διπλάσια απο αυτά που πήραν πέρσι.

Φαντάζομαι και εύχομαι οτι αυτή την φορά ο Τσίπρας θα έχει ενημερώσει τους δανειστές για την νέα του αυτή παροχή για να μην ξεκινήσει ένας νέος κύκλος επαφών και διαπραγματεύσεων προκειμένου να τα βρούνε.

Δεν έχουμε χρόνο για άλλο πόνο.

Πάντως το γεγονός οτι αρκετές ώρες μετά τις εξαγγελίες του Αλέξη Τσίπρα δεν υπάρχει αντίδραση απο τους εταίρους είναι ένα καλό σημάδι.

Φαίνεται οτι είχανε γνώση οι φύλακες (εταίροι) αυτή την φορά και δεν υπάρχει καμμία παρεξήγηση που πρέπει να λυθεί.

Αφήστε που ο Τσίπρας απο πέρσι τους είχε ενημερώσει οτι αν υπάρχει ΥΠΕΡπλεόνασμα θα δίνεται μέρισμα.

Βέβαια για να μην το τρώτε το παραμύθι χωρίς να το μασάτε δεν έχουν καμμία σχέση αυτά που μας παίρνουν με αυτά που μας δίνουν.

 

Ο Σκίμπε με δηλώσεις που έκανε μετά το δεύτερο παιχνίδι με τους Κροάτες στο Καραϊσκάκη τόνισε οτι θέλει να μείνει στον πάγκο της Εθνικής μας και αυτό θα κάνει γιατί ρε λεβέντες που αλλού θα βρεί τα 50 χιλιάρικα που παίρνει , βάση συμβολαίου , το μήνα απο την Ελληνική Ομοσπονδία ;

Είναι πολλά τα λεφτά Άρη παρά το γεγονός οτι η ομάδα έμεινε εκτός Μουντιάλ.

50 χιλιάρικα το μήνα για να παίζουμε φιλικά προετοιμασίας και να περάσουμε ένα ξεκούραστο καλοκαίρι χωρίς σοβάρες υποχρεώσεις  σκεπτόμενοι το Euro του 2020 είναι πολλά και δεν υπάρχει κανένας λόγος να χαλάσει αυτή η μόντα.

 

Τελικά όπως αποδυκνείεται ούτε οι βροχές είναι τόσες πολλές και οι καταιγίδες άφαντες.

Βάση πρόβλεψη της ΕΜΥ θα έπρεπε να έχουμε απο το βράδυ της Κυριακής ανοιχτή ομπρέλα και να την κλείσουμε το βράδυ της Παρασκευής.

Εχουμε φτάσει στην Τετάρτη και τα πράγματα δεν είναι έτσι όπως μας τα περιέγραφε η ΕΜΥ.

Ο καιρός είναι βροχερός χωρίς όμως πολλές βροχές.

Πάντως προς το τέλος της εβδομάδας που θα ετοιμαζόμαστε και για την ενθρόνιση η θερμοκρασία θα πέσει και οι νοτιάδες θα γίνουν βοριάδες.

Το θέμα είναι το Σάββατο που υπάρχει ολόκληρο πρόγραμμα ενθρόνισης ο καιρός να είναι καλός και χωρίς φαινόμενα.

 

Η Ιταλία εκτός Μουντιάλ και ο Μπουφόν με δάκρυα στα μάτια εκτός Εθνικής αφού έχουν περάσει τα χρόνια και οδεύει προς το τέλος της καριέρας του.

Πριν κρεμάσει οριστικά τα ποδοσφαιρικά του γάντια αποχωρεί απο την Εθνική κάνοντας χώρο για τους νεότερους.

Ένας μεγάλος αθλητής και ένας σπουδαίος άνθρωπος βλέπει το τέλος της λαμπρής του καριέρας να πλησιάζει.

 

Το περιστατικό με την καταδίωξη στην Εγνατία Οδό και στο ύψος του κόμβου του Αγίου Σίλα που τελείωσε με πιστολίδι έρχεται να ταράξει τα νερά της ήσυχης κατά τα άλλα πόλης της Καβάλας που δεν έχει συνηθίσει σε τέτοιους είδους περιπέτειες.

Ευτυχώς που το περιστατικό μιας απλής καταδίωξης που στράβωσε στην πορεία δεν είχε θύματα.

 

Οι εργαζόμενοι της ΒΦΛ που δίνουν τον δικό τους αγώνα και είναι πράνομα τόσους μήνες εκτός εργοστασίου θα πρέπει να είναι ομιλητικοί ακόμα και όταν τα πράγματα πάνε καλά και πλησιάζουμε στην οριστική λύση του πρόβλήματος τους.

Στα δύσκολα δεν είμαστε όλοι μαζί και στα εύκολα μόνοι σας.

Στα δύσκολα λαλίστατοι και στα εύκολα μούγκα στην στρούγκα …

Δεν πάει έτσι λεβέντες.

με το 1 με το 2 με το 3 :

ΑΛΟΡΑ !

 

Διαβάστε επίσης