• 6 Μαΐου 2024,

Κώστας Αντωνιάδης: Θα έχω συνεργασία με όλους

 Κώστας Αντωνιάδης: Θα έχω συνεργασία με όλους

Συνεργασία με όλους τους περιφερειακούς συμβούλους της περιφερειακής ενότητας Καβάλας υποσχέθηκε χθες,  μιλώντας στην Πρωινή, ο Αντιπεριφερειάρχης Καβάλας Κώστας Αντωνιάδης.

Η δήλωσή του έγινε με αφορμή την πρόσφατη ανακοίνωση Χρ. Τοψίδη, στην οποία ο υποψήφιος περιφερειάρχης ανέφερε ότι δεν προσκλήθηκε σε σύσκεψη στο γραφείο του κ. Αντωνιάδη η Περιφερειακή Σσύμβουλος εκλεγμένη στη Θάσο. Ο Κώστας Αντωνιάδης υποσχέθηκε καλή συνεργασία μαζί της, ενημέρωση συχνά όλων των περιφερειακών συμβούλων της περιφερειακής ενότητας Καβάλας.

Για τις πρώτες του μέρες στη νέα του θέση ο κ. Αντωνιάδης είπε ότι αυτή είναι εντελώς διαφορετική με τη θέση του Αντιπεριφερειάρχη τουρισμού. Διαπιστώνει πολλές δουλειές και υποχρεώσεις, συνεργασία με πολλές υπηρεσίες και μία δύσκολη καθημερινότητα. Όλα τα αυτά είπε χρειάζονται δουλειά- ενημέρωση και ταυτόχρονα μία βασική υποχρέωση.

Τον σχεδιασμό του τεχνικού προγράμματος έργων του 2020. Ο κ. Αντωνιάδης είπε στην εφημερίδα μας ότι τρεις κυκλικοί κόμβοι προετοιμάζονται για να κατασκευαστούν στο Νομό. Ένας εκ των οποίων είναι αυτός στην είσοδο της Νέας Ηρακλείτσας. Οι άλλοι δύο είναι μπροστά από το αεροδρόμιο του Αμυγδαλεώνα και κοντά στο Αεροδρόμιο «Μέγας Αλέξανδρος». Γενικά εξήγησε ότι και οι τρεις μελετώνται.

Επιδιώκεται ταυτόχρονα, σε συνεργασία και με το δήμο Παγγαίου, να ετοιμαστούν έργα υποδομών που έχουν σχέση με τον οικισμό Σαράντα στην Νέα Ηρακλείτσα. Σε αυτά περιλαμβάνονται δράσεις στο δρόμο μπροστά από τον οικισμό, στον οποίο είναι γνωστό ότι σημειώνονται συχνά τροχαία ατυχήματα.

Ο Κώστας Αντωνιάδης ρωτήθηκε και για την απαραίτητη συντήρηση του Αμφιθεάτρου του Διοικητηρίου. Δεν απάντησε συγκεκριμένα, άφησε να εννοηθεί ότι το πρόβλημα το γνωρίζει. Υποσχέθηκε παρεμβάσεις χωρίς να τις περιγράψει. Μάλλον αυτές θα αναφέρονται στο υπό έγκριση τεχνικό πρόγραμμα έργων της επόμενης χρονιάς.

Διαβάστε επίσης