• 30 Απριλίου 2024,

Κώστας Λαζαρίδης στους 93,7: « Το φυσικό περιβάλλον του Κεραυνού Κρηνίδων είναι η Α` κατηγορία»

 Κώστας Λαζαρίδης στους 93,7: « Το φυσικό περιβάλλον του Κεραυνού Κρηνίδων είναι η Α` κατηγορία»

Ο Κεραυνός Κρηνίδων επανήλθε στην Α` κατηγορία μετά από ένα διάλλειμα στη Β`. Ο προπονητής της ομάδας Κώστας Λαζαρίδης στους 93,7 αναφέρθηκε στην πορεία της ομάδας στο πρωτάθλημα που πέρασε ενώ τόνισε ότι ο Κεραυνός πρέπει να είναι πάντα στην πρώτη πεντάδα της Α` κατηγορίας.

Αναλυτικά η συνέντευξη.

Ερώτηση: Δίκαια ο Κεραυνός Κρηνίδων επιστρέφει στην Α` κατηγορία;

Απάντηση: Βάση των παιχνιδιών και της απόδοσης που είχαμε, δίκαια είμαστε πρωταθλητές στο Β` όμιλο της Β` κατηγορίας.

Ερώτηση: Από την αρχή ξεκινήσατε στην κορυφή και τελειώσατε στην κορυφή. Αυτό δείχνει σταθερότητα.

Απάντηση: Ακριβώς έτσι. Η ομάδα ήταν σταθερή και όταν χρειάστηκε δείξαμε την απαιτούμενη σοβαρότητα για να φτάσουμε σε αυτό το σημείο, να τερματίσουμε στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα.  Στην αρχή του πρωταθλήματος κάναμε μια ήττα στο Παλαιοχώρι και όλα τα υπόλοιπα αποτελέσματα ήταν πολύ καλά για μας. Στο τέλος κάναμε δυο ισοπαλίες αλλά όλα είχαν κριθεί. Δε μπορώ να πω ότι συναντήσαμε πολλά προβλήματα.

Ερώτηση: Ποια ήταν τα συστατικά της ομάδας; Πώς δέθηκε το ρόστερ;

Απάντηση: Υπήρχαν παιδιά που αγωνιστήκανε στην Α` κατηγορία τη χρονιά που υποβιβαστήκαμε. Είχαν πάρει κάποια παιχνίδια ενώ υπήρχε και ένας συνδυασμός έμπειρων παικτών που έμειναν αλλά και ήρθαν σαν μεταγραφές όπως ο Αντωνάκης, ο Χατζησάββας, ο Λόλης. Κάναμε έτσι μια καλή ομάδα και καταφέραμε την άνοδο.

Ερώτηση: Το είδατε και εγωιστικά που ο Κεραυνός έπεσε από την Α` κατηγορία ενώ τουλάχιστον πρέπει να παίζει εκεί;

Απάντηση:  Το  φυσικό του περιβάλλον είναι η Α` κατηγορία. Θεωρώ ότι πρέπει να παίζει στην πρώτη πεντάδα της Α` κατηγορίας. Οπότε θέλαμε γρήγορα να επιστρέψουμε.

Ερώτηση: Είχατε συμπαραστάτες στην προσπάθεια σας;

Απάντηση: Αυτό είναι το θετικό.  Η διοίκηση ήταν πολύ κοντά μας. Μας βοηθήσανε αρκετοί σε αυτήν προσπάθεια. Επίσης ο κόσμος βλέποντας την αποτυχία της προηγούμενης χρονιά που η ομάδα υποβιβάστηκε από την Α` κατηγορία, συσπειρώθηκε δίπλα μας και μας βοήθησε στο να μπορέσουμε να κατακτήσουμε την πρώτη θέση. Ευχαριστώ τους πάντες, φυσικά και τους ποδοσφαιριστές μου.

Ερώτηση:  Πως ήταν ο Β` όμιλος;  Είχε βαθμό δυσκολίας σε αρκετά μεγάλο επίπεδο;  

Απάντηση: Θεωρώ ότι ήταν πιο δυνατός ο δικός μας όμιλος από τον 1ο. Υπήρχαν 5-6  ομάδες που ξεκινήσανε με σκοπό να πρωταγωνιστήσουνε στο πρωτάθλημα. Δεν αντέξανε στη διάρκεια και μείναμε πίσω στη βαθμολογία.

Πάντως το πρωτάθλημα ήταν ανταγωνιστικό.

Ερώτηση:  Κάνατε κάποια συζήτηση για το αν θα συνεχίσεις στη θέση του προπονητή και γενικά για την επόμενη μέρα;

Απάντηση: Είμαστε πρωταθλητές, έγινε η απονομή αλλά μόλις τελειώσει το πρωτάθλημα(χθες η τελευταία αγωνιστική), θα καθίσουμε να συζητήσουμε το τι  μέλλει γενέσθαι. Σίγουρα έχω κάποια πράγματα στο μυαλό μου βλέποντας κάποια βλέποντας την πορεία της ομάδας αλλά και το ρόστερ το οποίο έχουμε. Υπάρχει ένας προγραμματισμός για την Α` κατηγορία από τη δική μου την πλευρά που θα τον καταθέσω μείνω δε μείνω στη θέση του προπονητή. Από εκεί και πέρα θα αποφασίσουν οι άνθρωποι του συλλόγου.

Ερώτηση: Αισθάνεται δικαιωμένος ο Κώστας Λαζαρίδης για την προσπάθεια και την άνοδο;

Απάντηση: Εγώ αισθάνομαι δικαιωμένος. Θεωρώ ότι σε αυτή την ομάδα χρωστούσα κάτι.   Έκανα  αυτό που έπρεπε να κάνω και έχω ηρεμήσει σε μεγάλο βαθμό.

 

Διαβάστε επίσης