Λευκή Νύχτα 2018 : Ο Νιόνιος έκανε την διαφορά !

 Λευκή Νύχτα 2018 : Ο Νιόνιος έκανε την διαφορά !

Είναι γεγονός οτι και αυτή η ΛΕΥΚΗ ΝΥΧΤΑ έγινε η αφορμή για να κατέβει στο κέντρο της πόλης αρκετός κόσμος.

Οχι μόνο απο τις γειτονιές της Καβάλας αλλά και τους γύρω Νομούς αφού η συναυλία του Νιόνιου ήταν απο μόνη της ένας καλός λόγος για να περάσεις το συγκεκριμένο βράδυ  στην Καβάλα.

Ο κόσμος ήταν περισσότερος απο κάθε άλλη χρονιά , σύμφωνα με τους διοργανωτές, και ο περισσότερος μαζεύτηκε στην κεντρική πλατεία για να παρακολουθήσει την συναυλία του Διονύση Σαββόπουλου ο οποίος ανάμεσα σε παιδιά του μουσικού σχολείου είχε ένα διαφορετικό ρόλο.

Μπράβο στους διοργανωτές και της φετεινής ΛΕΥΚΗΣ ΝΥΧΤΑΣ που όπως έχετε καταλάβει κάθε χρόνο απλώνει τις δραστηριότητες της όλο και περισσότερο.

Φέτος εκτός απο την μεγάλη συναυλία του Διονύση Σαββόπουλου είχαμε και πολλές παράλληλες εκδηλώσεις σε διάφροα σημεία της πόλης δίνοντας με τον τρόπο αυτό πολλές επιλογές στον κόσμο.

Όλοι θα πρέπει να είναι ευχαριστημένοι και θα πρέπει απο τώρα να αρχίσουν να προετοιμάζουν την ΛΕΥΚΗ ΝΥΧΤΑ της επόμενης χρονιάς.

Βέβαια μπροστά μας έχουμε τώρα , τον Αύγουστο την γιορτή της αγοράς που έχει σαν στόχο όχι μόνο την διασκέδαση, αλλά κυρίως την ενίσχυση της αγοραστικής δύναμης αφού πραγματικά την βραδιά αυτή το ποσοστό της έκπτωσης θα είναι πραγματικά μεγάλο.

Είναι προς το τέλος της καλοκαιρινής σαιζόν και αυτό βοηθάει τους εμπόρους να κάνουν μεγάλες εκπτώσεις.

 

Τελικά η η βροχή της χθεσινής Κυριακής έγινε αραιή συννεφιά αφού ο δυνατός αέρας που φυσούσε όλη την διάρκεια της νύχτας σκόρπισε τα σύννεφα που είχανε μαζευτεί πάνω απο τον ουρανό της Καβάλας και υποσχότανε βροχή μεγάλης διάρκειας.

Σύμφωνα με την νέα επικαιροποιημένη πρόβλεψη της ΕΜΥ ο καιρός σήμερα Δευτέρα θα είναι άστατος με διαστήματα βροχής που θα είναι όμως ήπια.

Απο το πρωί της Τρίτης τα φαινόμενα υποχωρούν και ο ήλιος κυριαρχεί και πάλι στον ουρανό της πόλης.

Συμφωνούν όλοι οτι φέτος απο πολύ νωρίς ξεκίνησαν οι καλοκαιρινές θεμροκρασίες αλλά αυτό δεν αποτελεί κάποια ένδειξη για το πως θα είναι το φετεινό καλοκαίρι.

Το αναφέρω αυτό γιατί ορισμένοι βιάζονται και μιλούν για ένα καυτό καλοκαίρι με πολλούς καύσωνες.

 

Τελικά η Τζίνα Αλοιμόνο κέρδισε τα ασφαλιστικά μέτρα που είχε καταθέσει εναντίον της ο πρώην σύζυγος της Παύλος Βαρδινογιάννης ο οποίος ζητούσε μεταξύ των άλλων και την επιμέλεια των παιδιών του.

Σύμ­φω­να με την α­πό­φα­ση, η Τζί­να Α­λι­μό­νου θα πα­ρα­μεί­νει στην κα­τοι­κί­α της Φι­λο­θέ­ης ό­πως α­κρι­βώς εί­ναι, με ό­λον τον ε­ξο­πλι­σμό που δια­θέ­τει το σπί­τι. Σε ό,τι έ­χει να κά­νει με τη δια­τρο­φή, το δι­κα­στή­ριο α­πο­φά­σι­σε ό­τι το ύ­ψος της για τη με­γά­λη κό­ρη θα εί­ναι 8,000 ευ­ρώ τον μή­να, ε­νώ για το κα­θέ­να α­πό τα τρί­δυ­μα, 7,500 ευ­ρώ. Τέ­λος, 4,000 ευ­ρώ μη­νιαί­ως θα ει­σπράτ­τει η κ. Α­λι­μό­νου μέ­χρι να εκ­δι­κα­στεί και να τε­λε­σι­δι­κή­σει ο­ρι­στι­κά η α­γω­γή δια­ζυ­γί­ου της με τον κ. Βαρ­δι­νο­γιάν­νη.

Πάρτε χαρτί και μολύβι.

Αν κάνετε την πρόσθεση θα δείτε οτι ο Παυλάκος θα πρέπει να πληρώνει κάτι λιγότερο απο ένα 35άρι χιλιάρικα για όλη την οικογένεια.

Η ίδια απόφαση αναγκάζει τον πρώην σύζυγο να αποχωρήσει άμεσα απο το σπίτι της Φιλοθέης ενώ τα λεφτά της διατροφής θα πηγαίνουν κατευθείαν στην μητέρα των παιδιών η οποία θα έχει και την διαχείριση των χρημάτων.

Καταλαβαίνετε και εσείς οτι η απόφαση είναι καταπέλτης για τον Παύλο Βαρδινογιάννη που έχασε εκτός απο τα λεφτά και το σπίτι της Φιλοθέης.

Έχω την εντύπωση οτι μετά την συγκεκριμένη απόφαση ο Παύλος θα το σκεφτεί πολύ σοβαρά να καταθέσει ασφαλιστικά μέτρα σε βάρος της πρώην συζύγου του και είναι πολύ πιθανό να ψάξει έναν συμβιβασμό εκτός δικαστικών αιθουσών.

 

Συνέντευξη στο κανάλι του ΑΝΤ1 έδωσε η ηθοποιός Νατάσσα Καλογρίδη η οποία όσο αφορά την σχέση της με τον γνωστό ποινικολόγο Αλέξανδρο Λυκουρέζο είπε on camera οτι είναι σε μια πολύ καλή φάση της ζωής και περνάει πολύ με τον νέο σύντροφο της ζωής της.

Η ερώτηση του δημοσιογράφου ήταν αν είναι ερωτευμένη αυτή την εποχή αλλά η γάτα η Νατάσσα την έκανε την τρίπλα.

Δεν είναι ερωτευμένη αλλά περνάει καλά.

με το 1 με το 2 με το 3 :

ΑΛΟΡΑ !

Διαβάστε επίσης