• 19 Απριλίου 2024,

Κρατάμε μικρό καλάθι …

 Κρατάμε μικρό καλάθι …

H συνεχόμενη ποτιστική βροχή της Δευτέρας είναι αλήθεια ότι μας επηρέασε αρκετά κυρίως στον ψυχολογικό τομέα αφού δεν είναι δυνατόν να υποδεχόμαστε το καλοκαίρι με βροχές.

Ελπίζουμε και ευχόμαστε ότι από σήμερα Τετάρτη το σκηνικό του καιρού θα αλλάξει και τα φαινόμενα όχι απλά θα περιοριστούν αλλά θα εξαφανιστούν.

Δεν μπορεί να έχουμε παλέψει κοτζάμ κορονοϊό και να την βρούμε από τον καιρό …

 

Μικρό καλάθι μάλλον θα πρέπει να κρατάμε για την συνάντηση του Μητσοτάκη με τον Ταγίπ Ερντογάν στο περιθώριο της συνόδου του ΝΑΤΟ στις 14 Ιουνίου.

Δεν έχει μπέσα ο Τούρκος και οι αγκαλιές δεν μας πείθουν.

Η απουσία των υψηλών τόνων κατά την διάρκεια της επίσκεψης του Τούρκου Υπουργού Εξωτερικών Μεβλούτ Τσαβούσογλου δεν θα πρέπει να μας δημιουργεί ψεύτικες προσδοκίες.

Μακάρι να πέσουν έξω οι προβλέψεις μας αλλά δεν το βλέπω.

 

Μετά τα Τρίκαλα στα οποία μας ξενάγησε η Δέσποινα Βανδή με την παρέα της  Έλενας Παπαρίζου  μέσα από την εκπομπή της «My Greece» ήρθε η σειρά της Καβάλας.

Σύμφωνα με πληροφορίες η Δέσποινα και το συνεργείο της περάσανε κάποια στιγμή από  τα Σφαγεία και την ψαροταβέρνα του Σάββα.

Όσο αφορά την εκπομπή στα Τρίκαλα θέλαμε να επισημάνουμε την ατυχή επιλογή της Έλενας να εμφανιστεί στην εκπομπή με μανικιούρ Γιουροβίζιον και να φτιάχνει χορτόπιτες !

Ρε Έλενα που πας ρε κορίτσι μου ;

Τα μισά χόρτα της πίτας κολλήσανε στο μανικιούρ και η εικόνα όταν η κάμερα έκανε κοντινά ήταν το λιγότερο αποκρουστική.

 

Του χρόνου ο ΑΟΚ , εκτός απροόπτου, θα πάρει μέρος σε ένα πρωτάθλημα της Super League 2 που θα θυμίζει  την  Α’ Εθνική μιας άλλη εποχής  με Δόξα Δράμας , Βέροια , Ξάνθη κ.τ.λ.π.

Κάθε Κυριακή και ένα γειτονικό ντέρμπι.

Θα ζεσταθούμε για τα καλά του χρόνου.

 

Αυτή η εβδομάδα είναι και η τελευταία για τον 2ο κύκλο του δημοφιλούς σήριαλ «ΑΓΡΙΕΣ ΜΕΛΙΣΣΕΣ» με την πιο σκοτεινή νύχτα να πέφτει στο ΔΙΑΦΑΝΙ και να σκορπά τον θάνατο.

Ο τρίτος  κύκλος του σήριαλ  θα μας μεταφέρει στην 7ετία της χούντας και θα αλλάξει συσχετισμούς και ισορροπίες.

 

Αυτά τα λίγα και για σήμερα.

Να είστε καλά μέχρι αύριο που θα τα ξαναπούμε.

ΑΛΟΡΑ!

 

Διαβάστε επίσης