• 19 Μαΐου 2024,

Κριτική Εμμανουηλίδη επειδή οι υποψήφιοι του Ν. Καβάλας απέφυγαν την κοινή προεκλογική δραστηριότητα

 Κριτική Εμμανουηλίδη επειδή οι υποψήφιοι του Ν. Καβάλας απέφυγαν την κοινή προεκλογική δραστηριότητα

Ο υποψήφιος βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Καβάλας κ. Τάκης Εμμανουηλίδης μίλησε χθες στην Πρωινή.

Προσπάθησε να εξηγήσει το εκλογικό αποτέλεσμα, να πει δυο λόγια για αυτό. Αρχικά τόνισε ότι «… η επιτυχία δημιουργεί πρόβλημα στη ΝΔ. Στη διαχείριση της επιτυχίας. Η ΝΔ έλαβε αδιανόητα μεγάλο ποσοστό».

Ο κ. Εμμανουηλίδης μίλησε για την προεκλογική τακτική του ΣΥΡΙΖΑ:

«Αρχικά η τακτική μας ήταν σωστή. Όταν τα άλλα προοδευτικά κόμματα αρνήθηκαν να συνεργαστούν μαζί μας, αυτή η πρόταση μας προς τα ίδια κόμματα έπρεπε να σταματήσει να υπάρχει και να συζητιέται».

Ο κ. Εμμανουηλίδης ασκεί κριτική και στο ΠΑΣΟΚ αποδίδοντας του «μικρομεγαλισμό». Για το αποτέλεσμα του ΣΥΡΙΖΑ αναφέρεται σε εκλογική καθίζηση. Τέλος έχει ενδιαφέρον το σχόλιο του για τη συλλογική δράση που έπρεπε να έχουν οι υποψήφιοι βουλευτές ΣΥΡΙΖΑ Καβάλας.

Το ζητούσε στις προεκλογικές του συνεντεύξεις. Κάτι που όπως αναφέρει, δεν έγινε: «Ότι είχα πει τότε (προεκλογικά) ισχύει. Έτσι έκλεισε ο προεκλογικός αγώνας. Δυστυχώς αυτή η έννοια της συνλειτουργίας όπως την είχαμε συνηθίσει, έφυγε ανεπιστρεπτί. Κυριάρχησαν νέα ήθη, τα οποία δεν έχουν καμία σχέση με τα ήθη της Αριστεράς. Ζω εδώ, αυτό το κλίμα εισέπραξα εδώ. Φοβάμαι ότι το ίδιο έγινε σε όλη την επικράτεια».

Διαβάστε επίσης