• 26 Απριλίου 2024,

Κριτική Κοντογεωργίου στην απερχόμενη διοίκηση Λεμονίδη

 Κριτική Κοντογεωργίου στην απερχόμενη διοίκηση Λεμονίδη

Με βροχή και γενικότερο κλίμα κακοκαιρίας άρχισε χθες το πρωί στο γραφείο του Εμπορικού Συλλόγου η εκλογική διαδικασία για την νέα διοίκηση αυτού. Η ψηφοφορία ολοκληρώθηκε στις 8:00 το απόγευμα. Επαναλαμβάνεται σήμερα τις ίδιες ώρες.

Τα αποτελέσματα αναμένονται το βράδυ. Οι δύο παρατάξεις που συμμετέχουν στις εκλογές συμφωνούν στο ότι τα μέλη του συλλόγου πρέπει να συμμετάσχουν μαζικά.

Ο επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης Εμπορικού Συλλόγου Καβάλας κ. Θόδωρος Κοντογεωργίου μίλησε για τις εκλογές.

Άσκησε κριτική στην απερχόμενη διοίκηση.

Στην εφημερίδα μας είπε τα εξής: «Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι είναι κρίσιμες και σημαντικές οι εκλογές και για τους αντιπροσώπους στην Ομοσπονδία μας. Την ομοσπονδία εμπορικών συλλόγων Κεντρικής και Ανατολικής Μακεδονίας. Η απερχόμενη διοίκηση του Εμπορικού Συλλόγου κινήθηκε στα πλαίσια των νόμων της Κυβέρνησης και των διοικήσεων στο δήμο Καβάλα. Κυριάρχησε δηλαδή η λογική του τι προβλέπουν οι νόμοι. Δεν υπάρχει πλαίσιο αγώνα. Δεν υπάρχουν διεκδικήσεις. Είναι μία συμβιβασμένη κατάσταση με την κυρίαρχη πολιτική. Στην αγορά της Καβάλας η κρίση συνεχίζεται. Η κατάσταση είναι ίδια όπως όταν η κρίση ξεκίνησε. Αυτό ισχύει ως πρόβλημα για τους μικρομεσαίους».

Διαβάστε επίσης