• 29 Μαρτίου 2024,

Συζήτηση για τους πρόσφυγες και στο Δημοτικό Συμβούλιο Παγγαίου

 Συζήτηση για τους πρόσφυγες και στο Δημοτικό Συμβούλιο Παγγαίου

Δύο φορές συνεδρίασε στην Ελευθερούπολη το απόγευμα της Τετάρτης το δημοτικό συμβούλιο Παγγαίου. Η πρώτη συνεδρίαση αφορούσε την έγκριση του προϋπολογισμού του 2020. Στη συνέχεια έγινε τακτική συνεδρίαση.

Όπως ήταν αναμενόμενο τέθηκε το θέμα των προσφύγων και στο Δήμο Παγγαίου. Αυτό φυσικό να συμβεί λόγω όσων είχαν προηγηθεί με την αναπαραγωγή φημών που διαψεύστηκαν κι είχαν σχέση με την Αλάνα. Στη συνεδρίαση και τη συζήτηση που έγινε ξεχώρισε η κατηγορηματική στάση του δημάρχου Φίλιππα Αναστασιάδη. Δεν δεχόμαστε πουθενά στο δήμο Παγγαίου μετανάστες, είπε με νόημα και το επανέλαβε πολλές φορές.

Εξ αυτού του λόγου ζήτησε να μην συζητηθεί καν το θέμα, να μην υπάρξει ούτε και ψήφισμα. «Θα καταθέσω την ταυτότητά του Δημάρχου και εγώ και οι συνεργάτες μου» είπε ο κ. Αναστασιάδης για την περίπτωση που υπάρξουν προσφυγές είτε στην Αλάνα, είτε σε άλλο σημείο του Δήμου Παγγαίου. Στη συνεδρίαση συζητήθηκε η πρόσφατη δεύτερη στη σειρά αθωωτική απόφαση στο θέμα των προσλήψεων διμήνων. Εργατών και υπαλλήλων που απασχολήθηκαν στο παρελθόν τόσο στο δήμο Παγγαίου όσο και στα νομικά του πρόσωπα- δημοτικές του επιχειρήσεις.

Διαβάστε επίσης