Ήρεμη και βροχερή η πρώτη μέρα της ψηφοφορίας

 Ήρεμη και βροχερή η πρώτη μέρα της ψηφοφορίας

Άρχισε χθες το πρωί η διήμερη διαδικασία ψηφοφορίας στον Εμπορικό Σύλλογο Καβάλας ώστε να εκλεγεί το νέο του διοικητικό συμβούλιο. Η ψηφοφορία τελειώνει στις 8 το απόγευμα κι αργότερα σήμερα το βράδυ θα γίνουν γνωστά τα αποτελέσματα. Όλα θα τελειώσουν αργά σήμερα το βράδυ αφού τότε θα ξεκαθαρίσει η κατάσταση ως προς τα νέα μέλη του διοικητικού συμβουλίου.

Πιο νωρίς θα γνωρίζουμε την κατανομή των εδρών. Μεγάλο φαβορί είναι η παράταξη Λεμονίδη, να αυξήσει την συμμετοχή της στο δ.σ. επιδιώκει η παράταξη του κ. Κοντογεωργίου. Μεταξύ των ουσιαστικά δύο υποψήφιων προέδρων το κλίμα ήταν και παραμένει άριστο. Χθες το μεσημέρι μάλιστα οι δύο άνδρες ήταν μαζί στο σημείο της ψηφοφορίας και την παρακολουθούσαν. «Δυνατή» είναι η μάχη του σταυρού προτίμησης.

Ήρεμα και βροχερά εξελίχθηκε η πρώτη μέρα της ψηφοφορίας. Όσοι έχουν εμπειρία προηγούμενων εκλογών ισχυρίζονται ότι τα 120 που είχαν ψηφίσει ως χθες το μεσημέρι είναι νούμερο που ικανοποιεί. Ας μη ξεχνάμε ότι όλοι αυτοί οι έμποροι ψήφισαν ενώ έβρεχε. Η συμμετοχή αυξήθηκε από το μεσημέρι και μετά ενώ οι περισσότεροι περιμένουν να ψηφίσουν σήμερα.

Κάθε παράταξη (υποψήφιος κτλ) έχει στα χέρια του αντίγραφο του μητρώου. Παρακολουθεί την προσέλευση κι έτσι τηλεφωνεί όσους υποψιάζεται ότι ξέχασαν να προσέλθουν και να ψηφίσουν. Αυτές οι διαδικασίες είναι συνηθισμένες κι όπως πάντα θα καταφέρουν να αυξήσουν τη συμμετοχή στις εκλογές. Στις φωτογραφίες υποψήφιοι και ψηφοφόροι ενώ βρίσκονταν κοντά στο χώρο της ψηφοφορίας. Τα πλατιά χαμόγελα είναι μήνυμα για το πόσο διαφορετικές, ενωτικές και ευχάριστες είναι οι συγκεκριμένες εκλογές του συλλόγου.

 

 

 

Διαβάστε επίσης