• 24 Απριλίου 2024,

Κρούσματα και μέτρα μειώσανε τις αφίξεις των Βαλκάνιων

 Κρούσματα και μέτρα μειώσανε τις αφίξεις των Βαλκάνιων

Λίγα μόνο 24ωρα μετά τις ανακοινώσεις της κυβέρνησης για τα νέα μέτρα πρόληψης κατά του κορωνοϊού και οι αφίξεις των Βαλκάνιων τουριστών έχουν αρχίσει να μειώνονται αφού πλεόν προϋπόθεση για την είσοδο στην χώρα μας από τα χερσαία σύνορα είναι η επίδειξη αρνητικού τεστ που έχει γίνει μέχρι και 72 ώρες πριν την είσοδο τους.

Αυτό σημαίνει ότι αυτός που φτάνει στα σύνορα του Προμαχώνα θα πρέπει να έχει στα χέρια του το αρνητικό τεστ για να περάσει.

Αν πρόκειται για οικογένεια θα πρέπει για κάθε μέλος να υπάρχει και ένα ξεχωριστό τεστ.

5 τα μέλη , 5 και τα τεστ.

Αυτό το μέτρο ισχύει από σήμερα Τρίτη και καταλαβαίνετε ότι θα επηρεάσει σε μεγάλο βαθμό τις αφίξεις των Βαλκάνιων τουριστών , ιδιαίτερα της περιοχής μας αφού πάρα πολλοί Βούλγαροι έχουν αγοράσει τα προηγούμενα χρόνια εξοχικές κατοικίες και ερχόταν σχεδόν κάθε Σαββατοκύριακο.

Με τα νέα μέτρα θα πρέπει κάθε Σαββατοκύριακο που θα έρχονται να κάνουν το τεστ.

Κάποιες οικογένειες θα αναχωρήσουν και θα επιστρέψουν όταν καταργηθεί αυτό το μέτρο ενώ σε κάποιες άλλες περιπτώσεις , ελάχιστες όμως  η οικογένεια θα μένει εδώ και κάθε Σαββατοκύριακο θα πηγαινοέρχεται ο πατέρας για να γλυτώνουν οι υπόλοιποι το τεστ.

Σε κάθε περίπτωση θα υπάρχει θέμα και ήδη από το Σαββατοκύριακο που μόλις αφήσαμε πίσω μας η κίνηση έχει αραιώσει αρκετά και δεν θυμίζει σε τίποτα τον περσινό Ιούλιο που δεν έπεφτε καρφίτσα σε Παληό – Ηρακλείτσα – Πέραμο και Θάσο.

Το φετινό καλοκαίρι εκτός από ΑΣΥΠΤΩΜΑΤΙΚΟ θα είναι τελικά και μπιζ – μπι – ζε !

Μετά τις 20 Ιουλίου περιμένουμε να πάρει λίγο μπρος και ο εγχώριος τουρισμός αλλά κρατάμε μικρό καλάθι αφού το πορτοφόλι των Ελλήνων δεν αφήνει περιθώρια για πολλά πράγματα.

Τα τελευταία χρόνια οι καλοκαιρινές διακοπές για τις περισσότερες Ελληνικές οικογένειες είναι όνειρο ….. θερινής νυκτός.

Η εβδομάδα έγινε σταδιακά ένα διήμερο το πολύ και αυτό σε σπίτι γνωστού ή συγγενή.

Η εποχή του μάτσα – μούτσα έχει περάσει εδώ και χρόνια.

 

Είναι οριστικό.

Το φινάλε του πρώτου κύκλου της πετυχημένης τηλεοπτικής σειράς ΜΕΛΙΣΣΕΣ αυτή την εβδομάδα.

Πέμπτη πέφτει η αυλαία με ένα συγκλονιστικό επεισόδιο που θα φέρει μεγάλες ανατροπές και θα κρατήσει ζωηρό το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού μέχρι την έναρξη του δεύτερου κύκλου.

 

Αυτά τα λίγα και για σήμερα.

Να είστε καλά και να έχετε το νου σας γιατί οι καιροί παραμένουν δύσκολοι , ύποπτοι και ύπουλοι.

με το 1 με το 2 με το 3 :

ΑΛΟΡΑ !

 

 

 

 

 

Διαβάστε επίσης