• 20 Μαΐου 2024,

ΚΤΕΛ: Αύξηση επιβατών στα δρομολόγια Αμμολόφων, μείωση σε αυτά της Θάσου

 ΚΤΕΛ: Αύξηση επιβατών στα δρομολόγια Αμμολόφων, μείωση σε αυτά της Θάσου

Απολύτως έτοιμο για τη νέα περίοδο μαθητικών μετακινήσεων δηλώνει το Υπεραστικό ΚΤΕΛ Καβάλας. Ο πρόεδρος του Κώστας Πανταζής που μίλησε στην εφημερίδα μας,  είπε ότι το Υπεραστικό ΚΤΕΛ είναι έτοιμο να αρχίσει την μεταφορά των μαθητών από αύριο Τετάρτη. Ήμέρα έναρξης της νέας σχολικής χρονιάς.

Είναι γνωστό ότι στις μαθητικές μετακινήσεις του νόμου εμπλέκεται επίσης το Αστικό ΚΤΕΛ αλλά και αυτοκίνητα Ταξί. Οι περισσότεροι ωστόσο μαθητές μεταφέρονται από τα Υπεραστικά λεωφορεία. «Είμαστε πανέτοιμοι. Δεν θα υπάρχει κανένα πρόβλημα. Θα πάμε καλά. Κι αν υπάρξει πρόβλημα,  θα το λύσουμε» είπε στην εφημερίδα μας ο Κώστας Πανταζής. Στο ζήτημα της πληρωμής αυτών των μετακινήσεων από το κράτος -μέσω της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης – ο κ. Πανταζής είπε ότι τους προηγούμενους μήνες οι πληρωμές γίνονταν στην ώρα τους. Κάτι που στο παρελθόν δεν συνέβαινε.

Ο Κώστας Πανταζής μίλησε στο ραδιόφωνο της Πρωινής και για το τέλος της καλοκαιρινής περιόδου αφού από αύριο 11 Σεπτέμβρη για το Υπεραστικό ΚΤΕΛ τροποποιούνται τα δρομολόγια και εκτελούνται φθινοπωρινά και χειμερινά. Σύμφωνα με τον πρόεδρο του Υπεραστικού ΚΤΕΛ το Καλοκαίρι υπήρξαν αυξομειώσεις στις γραμμές, όσον αφορά την κίνηση των επιβατών.

Η αρχή της τουριστικής περιόδου είχε προβλήματα κυρίως εξαιτίας ημερών κακοκαιρίας. Τελικά το Υπεραστικό ΚΤΕΛ διαπιστώνει αύξηση των επιβατών που εξυπηρετήθηκαν στα δρομολόγια από Καβάλα προς Αμμόλοφους και το αντίστροφο,  ενώ στα  δρομολόγια της Θάσου το υπεραστικό ΚΤΕΛ περίμενε περισσότερους επιβάτες.

 

Διαβάστε επίσης