• 10 Μαΐου 2024,

Άπαντες ευχαριστημένοι για τις δωρεάν μαθητικές μετακινήσεις

 Άπαντες ευχαριστημένοι για τις δωρεάν μαθητικές μετακινήσεις

Ο Αντιπεριφερειάρχης Κώστας Αντωνιάδης δέχθηκε χθες στο γραφείο του τους επαγγελματίες που αναλαμβάνουν και φέτος το έργο της μεταφοράς των μαθητών. Κοντά σε αυτούς και οι αρμόδιοι υπηρεσιακοί παράγοντες.

Όταν η σύσκεψη ολοκληρώθηκε όλοι ήταν χαμογελαστοί αφού όλοι είναι ικανοποιημένοι. Οι υπηρεσιακοί παράγοντες διεκπεραίωσαν τη δουλειά που έπρεπε να κάνουν, η οποία δεν ήταν λίγη.

Ο Αντιπεριφερειάρχης είναι σίγουρος για την μεταφορά των μαθητών χωρίς κανένα πρόβλημα και οι μεταφορείς των μαθητών πληρωμένοι κανονικά για τις προηγούμενες μαθητικές μετακινήσεις.  Η έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς σημαίνει δωρεάν μεταφορά όλων των μαθητών του νομού. Κατά τον κ. Αλέξη Πολίτη περισσότερα από 5.000 παιδιά. Και φέτος η μεταφορά θα γίνεται με τα ειδικά μαθητικά δελτία.

Επειδή αυτά θα χορηγηθούν τμηματικά στους μαθητές μέχρι το τέλος του μήνα, προσωρινά από την Τετάρτη (αύριο) τα παιδιά θα εξυπηρετούνται με δωρεάν μετακινήσεις με μία βεβαίωση που θα τους χορηγήσει το κάθε σχολείο.

«Είμαστε έτοιμοι για δωρεάν μαθητικές μετακινήσεις αν και δεν βγήκαν τα μαθητικά δελτία» είπε ο κύριος Αντωνιάδης που σημείωσε ότι η περιφέρεια θα δαπανήσει σε βάθος τριών ετών 2,5 εκατομμύρια ευρώ. Συμπλήρωσε ότι δεν υπάρχουν οφειλές προς τα ΚΤΕΛ και τους οδηγούς ταξί. Βοήθησαν είπε και οι υπηρεσιακοί παράγοντες.

Ο Γιάννης Χαλεπιάδης  πρόεδρος του αστικού ΚΤΕΛ,  είπε ότι η συνεργασία γίνεται σε πολύ καλό επίπεδο και όλοι είναι πανέτοιμοι. Στο ίδιο μήκος κύματος και οι δηλώσεις του Κώστα Πανταζή προέδρου του υπεραστικού ΚΤΕΛ ενώ Πρόεδρος του συνεταιρισμού eurotaxi Μαργαρίτης Κατσίδης ευχαρίστησε τους υπηρεσιακούς παράγοντες και τον αντιπεριφερειάρχη για το ενδιαφέρον τους και ευχήθηκε στους μαθητές καλή εκπαιδευτική χρονιά.

Οι παρευρισκόμενοι στη συνάντηση δεν έχασαν την ευκαιρία,  ευχήθηκαν στον κ. Κώστα Αντωνιάδη και τον κ. Αλέξη Πολίτη καλή θητεία στα καθήκοντα που ανέλαβαν πρόσφατα.

 

 

 

Διαβάστε επίσης