Κυριάκος Κετσιεμενίδης: « Εξαιρετικό το κλίμα στη Χρυσούπολη»

 Κυριάκος Κετσιεμενίδης: «  Εξαιρετικό το κλίμα στη Χρυσούπολη»

Δηλώσεις στους 93,7 για τις πρώτες παραστάσεις από την ομάδα του, έκανε ο προπονητής του Νέστου Κυριάκος Κετσιεμενίδης. Τόνισε επίσης το πολύ καλό κλίμα που υπάρχει στο στρατόπεδο του συλλόγου. Αναλυτικά.

Ερώτηση: Ποια είναι τα συμπεράσματα που έχουν βγει κυρίως από τα φιλικά αλλά από το μοναδικό ματς Κυπέλλου που έδωσε ο Νέστος;

Απάντηση: Η εικόνα του Νέστου είναι καλή αλλά δείχνει η ομάδα ότι θέλει δουλειά. Είναι μια καινούρια ομάδα.  Δουλεύουμε εντατικά πάνω στο κομμάτι της τακτικής. Τα παιδιά δεν ήταν πολλά χρόνια μαζί και ακόμη δεν ξέρουν καλά- καλά τα ονόματα τους.  Υπάρχει πάντως  ατομική ποιότητα στην ομάδα και αυτό βγαίνει και στην ομαδική. Εύκολα μπορούν να συντονιστούνε, εύκολα μπορούν να πάρουν κάποια πράγματα και αυτό βοηθάει στο να χτιστεί περισσότερο γρήγορα μια ομάδα.

Στο παιχνίδι του Κυπέλλου παίξαμε με μια ομάδα υποδεέστερη και ήταν λογικά να κάνουμε πολλές αλλαγές.  Με τη Δόξα Δράμας ήταν ένα πολύ σοβαρό παιχνίδι, ένα δυνατό τεστ όπου εκεί βγάλαμε κάποιες αδυναμίες τις οποίες θα δουλέψουμε για να τις καλύψουμε.

Ερώτηση: Σε καλό δρόμο ο Νέστος;

Απάντηση: Ναι είμαστε σε καλό δρόμο. Έχουν γίνει καίριες μεταγραφές σε θέσεις που η ομάδα χρειαζόταν ενίσχυση. Δείχνει ότι η ομάδα θέλει να έχει καλό αποτέλεσμα.

Απλά θέλει χρόνο γιατί ουσιαστικά δημιουργούμε ένα καινούριο σύνολο.

Ερώτηση: Είναι νωρίς να μιλήσουμε για βασικό στόχο;

Απάντηση: Φυσικά αυτό δεν το συζητάμε.  Υπάρχουν τα ατομικά χαρακτηριστικά στην ομάδα αλλά πρέπει να δούμε και τα ομαδικά. Να δούμε που θα κυμανθούμε όταν δέσουμε σαν σύνολο. Σίγουρα ο στόχος είναι να βλέπουμε κάθε παιχνίδι διαφορετικά. Για μας κάθε παιχνίδι θα είναι ένας τελικός.  Είναι ένα δύσκολο πρωτάθλημα.

Ερώτηση: Θα γίνει μια ακόμη μεταγραφή στο Νέστο;

Απάντηση: Ναι σίγουρα μια ακόμη προσθήκη.

Ερώτηση: Ευχαριστημένος ο Κυριάκος Κετσιεμενίδης από το κλίμα που συνάντησε στο Νέστο;

Απάντηση: Είναι εξαιρετικό. Είμαι πολύ ευχαριστημένος από τους ανθρώπους που διοικούνε την ομάδα. Φυσικά από τον πρόεδρο. Δεν περίμενα τόσο καλό κλίμα. Δουλεύω χωρίς πίεση στο αγωνιστικό κομμάτι.

Διαβάστε επίσης