Με πίστη για την άνοδο η παρουσίαση του νέου ΑΟΚ(φωτογραφίες)

 Με πίστη για την άνοδο η παρουσίαση του νέου ΑΟΚ(φωτογραφίες)

Χθες το βράδυ στο “Vranas resort” παρουσιάστηκε ο νέος ΑΟΚ και χειροκροτήθηκε από πολύ κόσμο που παραβρέθηκε  στην εκδήλωση.  Παράλληλα έστειλε το μήνυμα για την άνοδο στη μεγαλύτερη κατηγορία.

Πριν από το ποδοσφαιρικό τμήμα, μίλησαν εκπρόσωποι των άλλων τμημάτων ενώ παρουσιάστηκε και ο μεγάλος χορηγός του ΑΟΚ για τη νέα περίοδο που είναι η Ελλαγρολίπ.

Ακόμη το σωματείο των εργαζομένων της Ελλαγρολίπ παρέδωσε μια επιταγή στον πρόεδρο της διοικούσας επιτροπής κ. Σωτήρη Δεληκάρη.

Ο Χρήστος Σωτηρακόπουλος μίλησε προς το τέλος της παρουσίασης του ποδοσφαιρικού τμήματος.  Εκανε μια αναδρομή στην ιστορία του ΑΟΚ ενώ πρόσφερε και ένα δώρο για όλα τα παιδιά του ΑΟΚ που θέλουν να φοιτήσουν στη δημοσιογραφική του σχολή. Τόνισε ότι η φυσική του θέση είναι στη Σουπερ Λιγκ και ευχήθηκε πολύ γρήγορα να επιστρέψει.

Η βραδιά ξεκίνησε μετά τις 9 και την παρουσίασε ο Γιώργος Νελόπουλος.

Συνεχίστηκε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες με πλούσιο καλλιτεχνικό πρόγραμμα.  Το παρόν τους έδωσαν πρόσωπα της πολιτικής σκηνής του τόπου αλλά και παράγοντες του τοπικού αθλητισμού, καθώς και οι παλαίμαχοι του ΑΟΚ όπως και ο ΣΦΑΟΚ και η ΛΦΚ.

Ο ΑΟΚ είναι εδώ και προχωράει ενωμένος για μεγάλους στόχους.

 

Διαβάστε επίσης