Κυριάκος Κετσιεμενίδης: «Ο Νέστος έχει ποδοσφαιριστές που παίζουν μόνο για να κερδίζουν». 

 Κυριάκος Κετσιεμενίδης: «Ο Νέστος έχει ποδοσφαιριστές που παίζουν μόνο για να κερδίζουν». 

Δηλώσεις για τη δύσκολη νίκη του Νέστου επί της Δόξας Κάτω Καμήλας έκανε στους 93,7 ο προπονητής Κυριάκος Κετσιεμενίδης.

Αναλυτικά.

Ερώτηση: Τελικά αποδείχθηκε πολύ δύσκολο το παιχνίδι με την ομάδα της Δόξας Κάτω Καμήλας;

Απάντηση: Ήταν όντως δύσκολο το παιχνίδι βάση των δικών μας προβλημάτων. Στο ζέσταμα ένιωσαν ενοχλήσεις ο Μπάμπουρας και ο Ανδρεάδης οι οποίοι τελικά δεν έπαιξαν ενώ ο Δεμένικος όλη την εβδομάδα έλειπε από τις προπονήσεις λόγω ίωσης. Στην πορεία του παιχνιδιού χάσαμε από τραυματισμούς αρχικά τον Αρετά και μετά τους Κοβάτση, Λεγάτο. Αυτό δίνει μεγάλη αξία στη νίκη και στον τρόπο που ήρθε. Είχαμε κυρίως να αντιμετωπίσουμε τα δικά μας προβλήματα.

Η Δόξα είναι μια πολύ καλή ομάδα που παίζει ποδόσφαιρο. Δεν παίζει αντιποδόσφαιρο. Αυτό το ξέραμε, ήμασταν προετοιμασμένοι αλλά τα συνεχή προβλήματα μας άλλαζαν συνέχεια το πλάνο της ομάδας. Είχε αίσιο τέλος. Ακόμη και στο 90` η ομάδα δείχνει ότι έχει μέταλλο. Έχει ποδοσφαιριστές που παίζουν μόνο για να κερδίζουν. Αυτό είναι που μένει και που κρατάω από τη χθεσινή μέρα.

Ερώτηση: Παρέμεινε στην κορυφή ο Νέστος.

Απάντηση: Ήταν πολύ δύσκολη νίκη. Ακόμη ο Χαριτίδης και ο Γεωργιάδης προερχόταν από τραυματισμούς και αυτοί. Τα προβλήματα είναι πολλά μαζεμένα. Πληρώνουμε το γεγονός ότι η ομάδα έκανε  ελλιπή προετοιμασία. Τα παιχνίδια που  παίζουμε είναι  με υψηλές εντάσεις και δεν έχουνε έρθει ακόμη σε αυτό το επίπεδο να παίζουν σε αυτούς τους ρυθμούς. Κάποιοι κάνανε 20 μέρες προετοιμασία και μερικοί 15. Κρατάω τη χθεσινή νίκη και το πάθος που έδειξαν τα παιδιά.

Ερώτηση: Συμπεράσματα μπορούμε να βγάλουμε για την κορυφή;

Απάντηση:  Φαίνεται ότι ο Πανδραμαϊκός εύκολα η δύσκολα κερδίζει τα παιχνίδια. Ο Πανσερραϊκός βρίσκει σιγά σιγά τα πατήματα του. Από εκεί είναι και ο Αετός Οφρυνίου. Έχει καλές ομάδες. Το Παραλίμνιο κέρδισε στο 93` τον Ηρακλή Ζυγού.  Δεν έχει εύκολες ομάδες φέτος. Το πρωτάθλημα δεν είναι όπως πέρσι δυο ταχυτήτων.

Πέρσι είχαμε την πολυτέλεια να ξεκουράσουμε κάποιους παίκτες με συγκεκριμένες ομάδες. Φέτος όχι. Είναι δύσκολες ομάδες φέτος, Πρέπει να προσπαθείς πάρα πολύ.

 

 

Διαβάστε επίσης