• 25 Απριλίου 2024,

Κυριάκος Κετσιεμενίδης στους 93,7: « Είμαστε σε καλό επίπεδο, οι πρεμιέρες θέλουν πάντοτε προσοχή»

 Κυριάκος Κετσιεμενίδης στους 93,7: « Είμαστε σε καλό επίπεδο, οι πρεμιέρες θέλουν πάντοτε προσοχή»

Λίγες ημέρες πριν την έναρξη του πρωταθλήματος ο προπονητής του Νέστου Κυριάκος Κετσιεμενίδης μίλησε στους 93, 7 για το βαθμό ετοιμότητας της ομάδας του αλλά και για το πρώτο παιχνίδι με τον Αλέξανδρο Κιλκίς.   Τόνισε ότι ο χρόνος δουλεύει για το Νέστο που είναι μια νέα ομάδα.

Αναλυτικά η συνέντευξη.

Ερώτηση: Πόσο έτοιμος είναι ο Νέστος λίγο πριν την έναρξη του πρωταθλήματος;

Απάντηση: Νομίζω ότι είμαστε σε πολύ καλό επίπεδο.  Η ομάδα έχει  βρει  αγωνιστικό  ρυθμό . Είμαστε σε καλή κατάσταση και αυτό φάνηκε και στο τελευταίο φιλικό με τον Λαγκαδά που ήταν  μια πολύ ανταγωνιστική  ομάδα. Προσπαθούμε να παίξουμε ποδόσφαιρο πάνω απ` όλα.  Δεν θα έχουμε θέμα, νομίζω ότι βρισκόμαστε σε καλό δρόμο. Όσο περνάει ο χρόνος για μας είναι κέρδος αφού ο Νέστος είναι μια καινούρια ομάδα που θέλει χρόνο για να δέσει.  Μας έλειψε ο Μπέλιτς στο ματς με τον Λαγκαδά αλλά θα είναι παρόν στην πρεμιέρα αφού την Τετάρτη θα μπει κανονικά στο πρόγραμμα.

Ερώτηση:  Τι πληροφορίες έχουμε για τον πρώτο αντίπαλο του Νέστου;

Απάντηση: Πήγα στο Κιλκίς και παρακολούθησα το φιλικό που έδωσε με τον Πανσερραϊκό. Είναι μια ομάδα που έχει 5-6 έμπειρους παίκτες που ξέρουν την κατηγορία και παίζει σε μεγάλο γήπεδο.  Εχει πλεονεκτήματα αλλά και μειονεκτήματα. Στα πλάγια είναι γρήγοροι οι παίκτες που διαθέτει αλλά η άμυνα τους να είναι αργή.  Θέλει μεγάλη προσοχή.   Κάποιους παίκτες όπως ο Προβατίδης, ο Μπουλγουρίδης, ο Τερζής είναι γνωστοί.  Οι πρεμιέρες πάντα θέλουν προσοχή. Με τον ποιο αδύναμο αντίπαλο να παίξεις χρειάζεται προσοχή, όταν μάλιστα είναι και εκτός έδρας.

Ερώτηση: Τι υπόσχετε ο Κυριάκος Κετσιεμενίδης για το νέο Νέστο;

Απάντηση: Εγώ το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι  θα προσπαθήσουμε  να παίξουμε δημιουργικό ποδόσφαιρο.  Να φαίνεται μέσα στο γήπεδο ότι η ομάδα δουλεύει συνεχώς. Από εκεί και πέρα υπόσχομαι ότι η ομάδα θα σταθεί όσο μπορεί. Τίποτα παραπάνω, τίποτα λιγότερο.  Όλα φαίνονται μέσα στο γήπεδο.

Ερώτηση:   Χρίζει κάποιες ομάδες φαβορί ο προπονητής του Νέστου;

Απάντηση: Με πολύ μικρή διαφορά την Καβάλα και το Παραλίμνι.   Δε θέλω όμως να βγάλω φαβορί γιατί όλα θα φανούν στο πρωτάθλημα. Μιλάμε θεωρητικά πάντοτε ότι η Καβάλα και το Παραλίμνιο έχουν μια μικρή διαφορά από τις άλλες ομάδες.

Ερώτηση: Τι εύχεστε για το νέο πρωτάθλημα;

Απάντηση:  Να μην υπάρχουν τραυματισμοί για τους ποδοσφαιριστές. Όλα τα παιδιά να έχουν υγεία σε όλη τη διάρκεια του πρωταθλήματος.  Να ευχαριστηθούμε όλοι το πρωτάθλημα.

8 νίκες, 1 ισοπαλία, 1 ήττα

Ο Νέστος με τη νίκη με τον Λαγκαδά ολοκλήρωσε τον κύκλο των φιλικών αγώνων προετοιμασίας. Εχασε μόνο στην έδρα της  Δόξα Δράμας.  Κέρδισε ΑΕ Καλαμπακίου(εκτός), Κ-20 της Ξάνθης(εκτός),  ΠΑΟ Κοσμίου (εντός) , Αμπελόκηπους(εντός),  Λαγκαδά στην Κεραμωτή .  Έφερε ισοπαλία με ΑΕ Καλαμπακίου εντός.   Στο Κύπελλο της ΕΠΣΚ όπως αναμενόταν πέτυχε 3 νίκες με Χρυσοχώρι, Ξεριά και Ατρόμητο Λεκάνης.

 

 

Διαβάστε επίσης