Κυριάκος Κετσιεμενίδης στους 93,7 « Περάσαμε δύσκολη εβδομάδα αλλά τα καταφέραμε»

 Κυριάκος Κετσιεμενίδης στους 93,7 « Περάσαμε δύσκολη εβδομάδα αλλά τα καταφέραμε»

Δηλώσεις για το παιχνίδι με τον Ορφέα Ξάνθης έκανε στους 93, 7 ο προπονητής του Νέστου Χρυσούπολης Κυριάκος Κετσιεμενίδης.  Τόνισε ότι παρά τη δύσκολη εβδομάδα που πέρασε η ομάδα του λόγω τραυματισμών, κατάφερε να ανταπεξέλθει. 

Αναλυτικά.

Ερώτηση:Πως ήταν το παιχνίδι με  τον Ορφέα Ξάνθης;  Δίκαιη η νίκη του Νέστου;

Απάντηση: Για μας ήταν πολύ σημαντική νίκη ενώ είχαμε μια δύσκολη εβδομάδα μετά τον σοβαρό τραυματισμό του Φ. Τσαμπέγια. Η ψυχολογία μας ήταν στα τάρταρα ενώ μας βγήκε τελευταία στιγμή ο τραυματισμός του Α. Μελισσόπουλου ενώ δεν επανήλθε ο Γκουτσίδης. Είχαμε σημαντικές απουσίες που μας επηρεάσανε σε μεγάλο βαθμό.  Ο Ορφέας είναι μια ομάδα σκληροτράχηλη που χρόνια είναι σε υψηλό επίπεδο. Είναι μια δεμένη ομάδα. Γνωρίζαμε από την αρχή ότι θα είχαμε ένα πολύ δύσκολο έργο συν το γεγονός ότι ο αγωνιστικός χώρος ήταν σε κακή κατάσταση. Παρόλα αυτά η ομάδα έδειξε ότι ήθελε να πάρει το παιχνίδι. Από παιχνίδι σε παιχνίδι παρουσιαζόμαστε καλύτεροι και αυτό είναι πάρα πολύ θετικό. Κάναμε ένα πολύ καλό παιχνίδι, πετύχαμε τα γκολ και φτάσαμε στη νίκη ενώ παράλληλα βγάλαμε ένα πρόγραμμα Γολγοθά.

Ερώτηση: Επανήλθε ο Αθανασίου στη θέση του βασικού τερματοφύλακα.

Απάντηση: Είναι δυο τερματοφύλακες ο Αθανασίου και ο Χαραλαμπίδης, πολύ καλού επιπέδου.  Εχω δυο καλούς τερματοφύλακες αλλά και δυο πολύ καλά παιδιά.  Είδα ότι ο Αθανασίου είναι σε καλή κατάσταση στην προπόνηση και τον χρησιμοποίησα. Για μένα το μοναδικό κριτήριο είναι η προπόνηση.

Θέση διεκδικούν όλοι. Είναι χαρά μου που τους έχω και τους δυο στο ρόστερ της ομάδας.

Ερώτηση: Βοηθάει σε μεγάλο βαθμό και ο Παρουτσής που έρχεται από τον πάγκο.

Απάντηση: Αυτό είναι αλήθεια.  Ο Παρουτσής έπαιξε 20-25 λεπτά και πέτυχε δυο γκολ με τον Ορφέα ενώ μέσα στον Πανσερραϊκό μπήκε μέσα και μας πήρε το παιχνίδι.  Γενικά είναι ένας πολύς καλός παίκτης και το ότι δεν ξεκίνησε ακόμη στη βασική ενδεκάδα έχει να κάνει με το χρόνο προσαρμογής για να αποτυπώσει κάποια πράγματα που ζητάω. Επίσης και τη φιλοσοφία μου. Είναι καλός παίκτης και έχει αίσθηση του γκολ.

Ερώτηση: Περίμενε ο Κυριάκος Κετσιεμενίδης με τα προβλήματα που είχε ο Νέστος όλο το καλοκαίρι ότι λίγες αγωνιστικές  πριν το φινάλε του Α` γύρου θα ήταν πρώτος στη βαθμολογία;

Απάντηση: Περίμενα ότι θα παρουσιαστούμε πάρα πολύ καλοί. Δεν περνούσε από το μυαλό μου ότι θα ήμασταν στην πρώτη θέση. Πίστευα ότι θα ήμασταν σε υψηλές θέσεις.  Αυτό σύμφωνα με τα φιλικά που η ομάδα έδειχνε καλό πρόσωπο.  Σίγουρα όμως δεν περνούσε από το μυαλό μου ότι ο Νέστος θα ήταν τέτοια εποχή πρώτος στη βαθμολογία.

Ερώτηση: Ευχαριστιέται και ο κόσμος την πρωτιά.

Απάντηση: Είναι λογικό. Το σημαντικό είναι ότι ο κόσμος όσο περνάει ο καιρός έρχεται στο γήπεδο. Στο ματς με τον Ορφέα Ξάνθης είδαμε καινούρια πρόσωπα.   Είναι λογικά να στηρίξει ο κόσμος το Νέστο που είναι πρώτος και αήττητος.  Ο κόσμος θέλει επιτυχίες για να έρχεται στο γήπεδο.

 

Δοκιμάζονται ξένοι στο στρατόπεδο του Νέστου

Ο Νέστος κινείται μεταγραφικά και αναμένονται αυτή την εβδομάδα στη Χρυσούπολη ξένοι παίκτες μάλλον από την Πορτογαλία προκειμένου να δοκιμαστούν από τον Κυριάκο Κετσιεμενίδη.  Εκτός από τους ξένους παίκτες είναι σίγουρο ότι ο Νέστος θα ενισχυθεί το Γενάρη και από την εγχώρια μεταγραφική αγορά, μάλιστα εδώ ίσως και εκπλήξεις.

 

 

Διαβάστε επίσης